Netwerking

Achter de schermen bij RTV/TV Plus

Maak je klaar voor een exclusief kijkje achter de schermen van RTV/TV PLUS, waar televisiemagie tot leven komt. Tijdens dit bedrijfsbezoek staan de medewerkers klaar om je alles te vertellen over de structuur en werking van de omroep.

Wat staat er op het programma?

Maak je klaar voor een exclusief kijkje achter de schermen van RTV/TV PLUS, waar televisiemagie tot leven komt.

Tijdens dit bedrijfsbezoek staan de medewerkers van RTV en TV PLUS klaar om je alles te vertellen over de structuur en werking van de omroep. Laat je onderdompelen in de verschillende redacties, technische ruimtes en maak kennis met de getalenteerde medewerkers die het hart van RTV/TV PLUS vormen.

Word deel van de magie terwijl je de studio’s betreedt, waar RTV tot leven komt. Wie weet kom je zelfs enkele bekende gezichten tegen…

Het hoogtepunt van deze ervaring? Neem plaats in het decor van RTV Vandaag! En voor degenen die het avontuur niet schuwen: test jezelf en ontdek of je het in je hebt om een nieuwsanker te zijn met de speciale screentest van RTV!

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €0,00
Prijs voor niet-leden: €25,00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Lossing 16, 2260 Westerlo
Wanneer
di, 27 februari, 2024
Onthaal vanaf 14:00 uur
Programma

14u00: Ontvangst
14u00 – 16u30: Rondleiding
17u00: Einde

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!