Netwerking

Ontdek het duurzame geheim van Ordal

Ontdek het duurzame geheim van Ordal tijdens een inspirerend bedrijfsbezoek! Leer meer over hun duurzame werkwijze en dompel je onder in hun passie voor kwaliteit en vakmanschap.

Wat staat er op het programma?

Bezoek samen met de BCDR leden en hun bezoekers een lokaal bedrijf dat bronwater bottelt en laat je inspireren door hun groene verhaal.

 

Bij Ordal wordt uitsluitend 100% groene energie gebruikt, waarvan 30% wordt opgewekt via eigen zonnepanelen. De glazen flessen van Ordal worden hergebruikt en gerecycled, terwijl er wordt gestreefd naar een betere recyclage van plastic flessen. Bovendien verkoopt Ordal hun producten binnen een straal van 200 km om de ecologische voetafdruk te beperken.

 

Tijdens het bezoek heb je de kans om te netwerken en achter de schermen te kijken bij het best bewaarde geheim van Ranst. Laat je inspireren door hun duurzame succes en ontmoet andere ondernemers die ook geïnteresseerd zijn in een groenere toekomst.

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €0,00
Prijs voor niet-leden: €25,00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Kromstraat 68, 2520 Ranst
Wanneer
do, 29 februari, 2024
Onthaal vanaf 13:00 uur
Programma

Bezoek in de namiddag

Uren worden nog doorgegeven

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!