Netwerking

Business & Sports Event

Verwelkom het beste van twee werelden! Ontmoet iconen uit de sport- en zakenwereld tijdens onze Business & Sports avond bij ASV Geel. Een intrigerende avond waar de discussie tussen de invloed van de zakenwereld op de sport en haar gevolgen centraal staat.

Controverse: Impact, harmonie of conflict?

Laat bij ons aanstaande Business & Sports event, gehouden bij ASV Geel, het uitgebreid panel je meenemen in een diepgaande discussie over de invloed van de zakenwereld op de sport en hoe deze relatie de toekomst vormgeeft.

 

Tijdens deze bijzondere avond zal moderator Dirk Van Houdt het gesprek leiden en het publiek introduceren aan dit boeiende panel.

 

Voormalig voetballer Bart Goor zal zijn ervaring delen, van zijn actieve tijd als voetballer tot zijn huidige rol als assistent-trainer bij KVC Westerlo. Met een indrukwekkende loopbaan bij clubs als RSC Anderlecht, Feyenoord en Hertha Berlijn en meer dan 78 interlands voor de Rode Duivels, zal Goor ons meenemen op een boeiende reis door de sport- en zakelijke arena.

 

Thomas Caers, voormalig voetballer en huidig directeur van To Walk Again, zal zijn ervaring en toewijding delen in de wereld van sportrevalidatie voor mensen met een fysieke beperking. Zijn inzet om sport en revalidatie toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun beperkingen, zal een inspiratiebron zijn voor ons allemaal.

 

Jeroen Verlooy, momenteel hoofdredacteur bij de regionale TV-zender RTV, zal met zijn vertrouwde en innemende stem inzichten bieden die het plaatje compleet maken.

 

Jos Willems, voormalig radioverslaggever bij VRT en Sporza. Daarnaast was hij ook directeur van Ronduit Magazine en in 2014 had hij een rubriek in het programma Iedereen Beroemd op één.

 

Fabian Morren, voorzitter van voetbalclub ASV Geel en eigenaar van Voetbal24.

 

Een 6de spreker zal weldra bekend gemaakt worden.

 

We moedigen alle aanwezigen aan om actief deel te nemen aan het debat, vragen te stellen en hun standpunten te delen.

 

Bovendien biedt deze avond een unieke mogelijkheid om te netwerken met andere gepassioneerde ondernemers. Schuif aan tafel, bouw connecties op en deel jouw visie op de boeiende relatie tussen de zaken- wereld en de sport.

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €0.00
Prijs voor niet-leden: €45.00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
ASV Geel Voetbalclub
Rauwelkoven 43B, 2440 Geel
Wanneer
do, 22 februari, 2024
Onthaal vanaf 18:30 uur
Programma

18u30: Ontvangst met aperitief
19u00: Welkomstwoord
19u15: Voorstelling ASV Geel & BCDR
19u45: Panelgesprek deel 1
20u15: Pauze
20u30: Panelgesprek deel 2
21u00 – 23u00: Vrij netwerkmoment

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!