Netwerking

Company Rescue in Mechelen

Op 19 april 2023 om 14.00 uur vindt hét zotste evenement van het jaar plaats op de Grote Markt van Mechelen. Maak je klaar voor een halve dag vol spanning, avontuur en teamwork als nooit tevoren.

Doe mee aan de ultieme uitdaging: Company Rescue in Mechelen

Ontdek de Missie:

 

Stel je voor: jouw bedrijf is het doelwit geworden van meedogenloze criminelen die slechts één ding nastreven – de KICK van de misdaad. Gisteren hebben twee hackers het ondenkbare gedaan: ze hebben jouw meest kostbare bedrijfsgeheimen gestolen en een geheimzinnige toolkit met vreemde attributen achtergelaten. Bij die toolkit hoort ook een briefje dat niets aan de verbeelding overlaat. Als jij en je team er niet in slagen om voor een bepaald tijdstip een geheime locatie of wachtwoord in de stad Mechelen te ontdekken, worden al jouw bedrijfsgeheimen genadeloos op internet gepubliceerd.

 

Werk samen in teams:

Bij Company Rescue draait alles om samenwerking. Je wordt verdeeld in teams, klaar om de uitdagingen van deze Citygame aan te gaan. Op elk checkpoint wacht een verrassing: 3 opdrachten die jullie vaardigheden op de proef stellen.

 

Raadsels en actie:

Kun je de TRIVIA-vragen oplossen waarvan het antwoord alleen ter plaatse te vinden is? Elk antwoord brengt je dichter bij de geheime eindlocatie of het wachtwoord. Of misschien wacht er een PRAKTISCHE uitdaging op je, zoals een licht sportieve activiteit, zintuiglijke proeven, artistieke opdrachten, of intellectuele raadsels. En wat dacht je van ludieke verhalen over de stad en haar inwoners – waarheid of fictie? Jij moet het inschatten!

 

Schrijf je nu in:

Laat deze kans op een spannend netwerkspel door de sfeervolle straten van Mechelen niet aan je voorbijgaan. Company Rescue belooft een onvergetelijke ervaring vol actie, avontuur en mysterie.

 

Zorg dat je erbij bent op 19 april 2023 om 14.00 uur, vertrekpunt en eindpunt: de bruisende Grote Markt van Mechelen. Schrijf je snel in en bereid je voor op de missie van je leven!

 

Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je nu in voor Company Rescue Mechelen!

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €0.00
Prijs voor niet-leden: €40.00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Grote Markt van Mechelen
Wanneer
vr, 19 april, 2024
Onthaal vanaf 14:00 uur
Programma

13.30 uur: Start Grote Markt Mechelen

14:00 uur: Start van de Missie

17:00 uur: Einde Missie

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!