Workshops

Concept Talk met Hilde Hanselaer van MVO Advies

Wil jij als ondernemer de weg naar duurzaamheid verkennen, zelfs als dit nog nieuw voor je is? Verken ’t Centrum, België’s eerste circulaire gebouw, tijdens een boeiende rondleiding. Laat je daarna inspireren door het interactieve 17 SDG-kaartspel van expert Hilde Hanselaer.

Duurzaam ondernemen met het 17 SDG-kaartspel

We starten met een rondleiding in’t Centrum: het eerste circulaire gebouw van België. Dit innovatieve gebouw is een katalysator voor circulair bouwen in Vlaanderen en daarbuiten. Het is duurzaam en energieneutraal, met veel licht en omgeven door groen. Het bevat een modulaire kantoorinrichting, transformeerbare werkplekken en zoveel meer.

Na deze rondleiding genieten we samen van soep en broodjes, zodat we met een gevulde maag aan de inspiratiesessie kunnen deelnemen.

Hilde start met een boeiende introductie. Ze zal je laten zien hoe duurzaamheid ook voor jouw bedrijf relevant kan zijn en welke voordelen het met zich meebrengt. Sara Pieters werpt haar creatieve blik op duurzaamheid. Door middel van omdenken, ontdekken we samen dat MVO absoluut geen ver-van-je-bed-show hoeft te zijn, maar juist kansen biedt voor groei, innovatie en maatschappelijke impact. 

Hierna splitsen we ons op in groepen en gaan we aan de slag met het 17 SDG kaartspel dat de basis vormt van deze inspiratiesessie. We worden op een interactieve wijze uitgedaagd om na te denken over duurzaamheidsvraagstukken en mogelijke oplossingen. 


Deze Concept Talk biedt een waardevolle ervaring waarbij je concrete actiepunten kunt formuleren. Je gaat naar huis met praktische handvaten om duurzaamheid te implementeren in jouw bedrijf en zo bij te dragen aan een betere toekomst.

Schrijf je nu in en ontdek hoe het 17 SDG-kaartspel jouw denken over duurzaam ondernemen zal inspireren en verrijken!

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €00,00
Prijs voor niet-leden: €75,00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Kamp C, ’t Centrum
Britselaan 20, 2260 Westerlo
Wanneer
do, 21 maart, 2024
Onthaal vanaf 18:00 uur
Programma

18u00: Ontvangst
18u15: Rondleiding
19u00: Broodjes + soep
19u30: Concept Talk
21u00: Vrij netwerkmoment
22u00: Einde

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!