Netwerking

Darts voor het goede doel

Op 12 april bundelen we de krachten met Plus & Co om hun fantastische woonproject te ondersteunen. Doe mee en steun de wereldrecordpoging 24 uur ropeskipping; een samenwerking met Gym Westerlo, Gymfed en de gemeente Westerlo. Het wordt een spectaculaire bijeenkomst van lokale groepen, bedrijven, sporters en supporters, met als resultaat een warm, inclusief netwerk voor het goede doel!

Darten voor het Goede Doel met Business Club De Regio!

Darten voor het Goede Doel met Business Club De Regio! 

Op 12 april bundelen we de krachten met Plus & Co om hun fantastische woonproject te ondersteunen. We willen jullie, onze leden en contacten, graag uitnodigen voor een vriendschappelijk dartstoernooi. Ideaal als teambuilding!

 

De ganse avond staat in het teken van Plus & Co

Je kan vanaf 19u terecht voor de officiële opening. Om 20u wordt het startschot voor het wereldrecord 24u rope skipping gegeven en vanaf 20u30 start de live muziek. Ondertussen kan je met je team darten en genieten van de activiteiten.

Hoe neem je deel?

Eenvoudig! Stel een team samen van 4 tot 10 personen en betaal een betekenisvolle inschrijvingsbijdrage van 200 euro. Het volledige bedrag komt ten goede aan Plus & Co.

Inschrijven kan via de website of via mail naar ilona@bcdr.be.

 

Neem zeker ook een kijkje op hun website https://www.plusenco.be/

 

Tot dan! 

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €200.00
Prijs voor niet-leden: €200.00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Kasteelpark 6 2660 Westerlo België – Sporthal de Beeltjes
Wanneer
vr, 12 april, 2024
Onthaal vanaf 18:30 uur
Programma

18u30: Onthaal
19u00: Toost bij aftrap van de recordpoging
19u30: Start darts toernooi
21u00: Einde toernooi
21u00 – 23u00: Netwerken

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!