Netwerking

DISTRICT After Work

Sluit samen met ons het werkjaar in stijl af! Verwacht een bruisend feest met DJ Mr E, bekend van Tomorrowland Moosebar XXL, en een onvergetelijke sfeer vol gezelligheid en netwerkmogelijkheden. Dit wordt hét moment om samen te proosten op al onze succesvolle momenten van het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar een sprankelende toekomst.

Welkom op ons spetterend slotevent!

Zorg dat je erbij bent op deze onvergetelijke avond vol dans, muziek en feestelijkheid. DJ Mr E, bekend van Tomorrowland en Sportpaleis Moosebar XXL, zal de dansvloer veroveren met zijn opzwepende beats, waardoor je gegarandeerd de hele nacht wilt blijven dansen. 

 

Deze Afterwork party is de perfecte gelegenheid om samen te komen met collega’s, zakenrelaties en andere gelijkgestemde ondernemers in een ontspannen en feestelijke sfeer. 

 

VIP Tafels – Beperkt beschikbaar!
Er zijn slechts 20 VIP tafels beschikbaar. 16 tafels voor 6 personen en 4 tafels voor 8 personen.  De hoger gelegen VIP-ruimte geniet van een aparte bediening om jou te laten genieten van een zorgeloze avond. VIP-gasten kunnen zich verheugen op kleine tapa’s en late night snacks. Dit is de ultieme VIP-ervaring voor jou en jouw gasten. 


Overige tickets
Voor degenen die niet voor een VIP-tafel kiezen, zijn er aparte tickets beschikbaar. Deze omvatten de toegang tot het evenement alsook de dranken (fris, bier, wijn en cava) zijn inbegrepen voor de ganse avond. Enkel de late night snacks zijn optioneel tegen betaling.

 

Mis deze kans niet om samen met ons een geweldig seizoen af te sluiten en een geweldige tijd te beleven op onze After Work party. Reserveer snel uw VIP-tafel of koop uw ticket, want de plaatsen zijn beperkt! 

 

We kijken er enorm naar uit om samen met u te feesten!

Cobra-Deluxe ligt recht tegenover Bobbejaanland. Er is voldoende parking voorzien.

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €50,00 (inkom + drank)
Prijs voor niet-leden: €65,00 (inkom + drank)
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: €495,00 (6 personen) en €650€ (8 personen)
Adres
Cobra Deluxe
Olenseweg 40, 2460 Lichtaart
Wanneer
vr, 07 juni, 2024
Onthaal vanaf 20:00 uur
Programma

20:00 – 02:00 uur

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!