Netwerking

Ervaar de dynamiek van speeddaten

In een informele en dynamische omgeving krijg je de kans om in korte gesprekken andere professionals te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en potentiële samenwerkingen te verkennen. We voorzien gespreksonderwerpen om de interactie vlot te laten verlopen.

Ontdek de kracht van netwerken!

Op 14 december brengen we ondernemers en professionals samen voor een dynamische en interactieve avond vol waardevolle ontmoetingen. In slechts één avond heb je de mogelijkheid om meerdere gesprekken te voeren en je zakelijke netwerk uit te breiden.

Tijdens de speeddates zullen we ons opsplitsen in kleine groepjes en plaatsnemen rond de tafels voor een snelle maar effectieve kennismaking. Na een kwartier zullen we van groep en tafel wisselen, zodat je de kans krijgt om met verschillende mensen in contact te komen. Op deze manier maximaliseren we de interactie en zorgen we ervoor dat je waardevolle connecties kunt leggen.

We voorzien inspirerende gespreksonderwerpen om de interactie te bevorderen en de gesprekken boeiend te maken. Bovendien creëren we een ontspannen sfeer waarin je je comfortabel voelt en gemakkelijk nieuwe contacten kunt leggen.

Of je nu een ervaren ondernemer bent of net je eerste stappen zet in de zakenwereld, iedereen is welkom. Reserveer snel je plek, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €00,00
Prijs voor niet-leden: €25,00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Nog te bepalen
Wanneer
do, 14 december, 2023
Onthaal vanaf 19:00 uur
Programma

18:30 uur : Ontvangst

19:00 uur : Business speeddate

22:00 uur: Einde

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!