Netwerking

Hoeren, bandieten en crapuul met Katrien van Geystelen

Katrien Van Geystelen richtte haar eigen ‘Achterklap’ tours op met verhalen over de fratsen die ze tijdens haar jarenlange gidswerk in Antwerpen meemaakte.

De gebruikelijke netwerkwandeling krijgt een twist.

We hebben iets speciaals voor jullie in petto! Maak je klaar voor een bijzondere wandeling die je niet wilt missen!

Katrien Van Geystelen was jarenlang stadsgids in Antwerpen. Nadat ze jaren de groepen kreeg waarvoor haar collega’s niet wilden gidsen, richtte ze haar eigen ‘Achterklap‘ tours op met verhalen over de fratsen die ze tijdens het gidswerk meemaakte. Tijdens onze wandeling zal Katrien ook enkele van deze anekdotes delen.

Antwerpen is een stad met een rijke geschiedenis en vele wijken, ooit ook wel “quartiers” genoemd. Het Schipperskwartier is één van deze (enige overgebleven) kwartieren en huisvest boeiende, ongekende verhalen over criminaliteit, prostitutie en ondernemerschap zonder btw-aangifte. Gids Katrien neemt ons mee doorheen de wijk voor een stadswandeling vanaf de Grote Markt, over de Veemarkt naar het Falconplein. Onderweg vertelt Katrien verhalen en anekdotes over de wijk van ’t kantje en haar bewoners, bandieten, hoeren en crapuul. Naast het ontdekken van verborgen plaatsen in de stad, verneem je hoe belastingontduiking vroeger bestraft werd en hoe natiebazen hun klanten bedankten voor de goede samenwerking.

 

Voel je vrij om na de wandeling nog even te blijven hangen. Antwerpen biedt een gezellige sfeer en tal van mogelijkheden om verder te netwerken. Wie weet wat voor waardevolle connecties en kansen er nog kunnen ontstaan!

 

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €0,00
Prijs voor niet-leden: €35,00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Grote Markt, 2000 Antwerpen
Wanneer
do, 09 november, 2023
Onthaal vanaf 19:00 uur
Programma

19u00: Onthaal met een drankje
19u30: Rondleiding Schipperskwartier
Start Grote Markt – Einde Falconplein
21u00: Einde

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!