Infosessie

Infosessie DinnerClub Geel

Inspirerende infosessie waarin je kennis maakt met Business Club de Regio en specifiek onze DinnerClubs.

Wat staat er op het programma?

🌟 Warm welkom en kennismaking: We beginnen met een hartelijke ontvangst door ons enthousiast team en de kans om elkaar beter te leren kennen.

Β 

🌟 Presentatie van onze visie: We delen graag onze inspirerende visie met betrekking tot de community & onze DinnerClubs en hoe deze aansluit bij jouw zakelijke behoeften.

Β 

🌟 Inhoud van het lidmaatschap: We lichten de voordelen en waarde van het lidmaatschap toe. We delen informatie over de activiteiten en netwerkmogelijkheden zodat je een goed beeld krijgt van wat het jou kan bieden.

Β 

🌟 De kracht van de DinnerClub: Het is dé ideale plek om regionaal, exclusief en proactief te netweken. Met maandelijkse bijeenkomsten bieden we een platform voor het opbouwen van duurzame zakelijke relaties en het uitwisselen van kennis en ervaringen.

Β 

🌟 Vragenronde: We stellen graag tijdens deze interactieve sessie de gelegenheid open om al je vragen te beantwoorden.

Β 

🌟 Mogelijkheid om lid te worden: We geven jou de gelegenheid om ter plaatse lid te worden van de community & de DinnerClub, mocht je interesse hebben.

Β 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Β 

Β 

Tot binnenkort!

Β 

De infosessie gaat door bij ASV Geel.

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: 99.00 EUR
Prijs voor niet-leden: 110.00 EUR
VIP Prijs
Adres
ASV Geel
Rauwelkoven 43B, 2440 Geel
Wanneer
do, 25 april, 2024
Onthaal vanaf 19:00 uur
Programma

19u00: Onthaal met een drankje
19u30: Infosessie
20u30: Vragenronde
21u00: Einde

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
Β 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

Β 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

Β 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling.Β 

Β 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

Β 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coΓΆrdinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!