Netwerking

Mini Keynote met Eline Van Houdt van GROEI

Talenten en ondernemerschap in de spotlight! Kom naar deze inspirerende keynote in een historische locatie vol jazzmuziekgeschiedenis. Ontdek jouw talenten en versterk jouw ondernemerschap. Netwerken en genieten van jazzmuziek inbegrepen!

Talenten en ondernemerschap

Eline Van Houdt van GROEI komt op 14 mei een inspirerende keynote brengen over talentontwikkeling in het ondernemerschap die plaatsvindt op een historische locatie vol jazzmuziekgeschiedenis – de legendarische Hnita Jazz Club in Heist-op-den-Berg.


Voor velen is talent, een woord dat vaak wordt geassocieerd met sport of kunst, maar het is toch wel even meer dan dat. Het is de kracht die jouw ondernemerschap naar nieuwe hoogten kan tillen. Je talenten manifesteren zich niet alleen in uitzonderlijke prestaties, maar ook in heel alledaagse zaken die jou moeiteloos afgaan. Het is jouw bron van mentale energie die je dag kan boosten en je een gevoel van voldoening geeft.


Eline wil inspireren om aan de slag te gaan met de bewustwording van jouw talenten, en wat essentieel is voor jouw persoonlijke welzijn. Door je talenten te omarmen, zul je in staat zijn om veerkrachtiger te worden en de handvaten te krijgen die je nodig hebt om je mentale gezondheid op peil te houden als ondernemer.


Netwerken en napraten doen we in de jazzhemel bij de Hnita Jazz Club. Ontdek de plek waar ooit grootheden als Keith Jarrett, Gregory Porter en Toots Thielemans op de planken stonden. Wij voorzien een drankje en een hapje op de betoverende jazz klanken.

Let op: Er zijn zeer beperkte parkeerplaatsen aan de club. Er is een ruime parking voorzien aan het zwembad Sportoase De Lo, Lostraat 70 a, 2220 Heist-op-den-Berg. Voorzie 5 minuutjes wandelen.

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €00,00
Prijs voor niet-leden: €25,00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Hnita Jazz Club
Lostraat 106, 2220 Heist-op-den-Berg
Wanneer
di, 28 mei, 2024
Onthaal vanaf 19:00 uur
Programma

19:00 uur : Ontvangst

19:30 – 21:00 uur : Mini Keynote

21:00 – 23:00 uur: Netwerkmogelijkheden

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!