Ontbijtclub

Ontbijtclub Mechelen

Ben jij een enthousiaste ondernemer in de regio Mechelen en op zoek naar een bruisende netwerkgemeenschap? Dan is onze ontbijtclub de perfecte plek voor jou!

Begin je ochtend in stijl!

Onze maandelijkse ontbijtclub regio Mechelen gaat door in de inspirerende gebouwen van Wolters Kluwer, een toonaangevend bedrijf in de informatie- en dienstensector.

📅 Iedere eerste dinsdag van de maand ben je van harte welkom om eens deel te nemen aan deze bruisende ontbijtclub. Met sector exclusiviteit en een maximum van 20 vaste ontbijtpartners, zorgen we voor een intieme, maar productieve setting.

💼 Ben jij een gedreven ondernemer op zoek naar nieuwe connecties en groeikansen? Kom dan gerust eens proeven van de ontbijtclub en ontdek wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

💬 Na een eerste kennismakend gesprek met de host ben je van harte welkom om aan te schuiven en te genieten van een heerlijk ontbijt.

We kijken ernaar uit jou eens te mogen verwelkomen en hopen dat je na afloop een goed beeld hebt van de ontbijtclub, alsook de community en hoe dit kan bijdragen aan jouw zakelijk succes.

 

Tot binnenkort!

* Dit is een inbegrepen activiteit voor alle vaste ontbijtpartners regio Mechelen.
* Dit is een gratis activiteit voor de genodigden van de vaste ontbijtpartners regio Mechelen.
* Dit is een betalende activiteit voor alle andere bezoekers. 
* Als niet-lid kan men maximaal 2 keer deelnemen.

 

Parkeren: Als je van de hoofdweg komt, draai je links in en rij je rechts van het gebouw. Daarna rij je door tot aan de slagboom van de bezoekersparking (links).
Het blauwe gedeelte op de foto is de bezoekersparking en bevindt zich dus achter het gebouw. Je kan dan links of rechts de parking afwandelen tot vooraan het gebouw (midden) en je zo naar de hoofdingang begeven.

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: 0,00€*
Prijs voor niet-leden: 25,00€
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Gebouwen van Wolters Kluwer
Motstraat 30, 2800 Mechelen
Wanneer
di, 06 februari, 2024
Onthaal vanaf 07:15 uur
Programma

7.15 uur : Onthaal
7.20 uur : Aanvang ontbijt
7.55 uur : We begeven ons naar de vergaderruimte
8.00 uur : Tour de table (ieder max. 1 min.)
8.30 uur : Connection Insights (zoekvragen)
8.45 uur : We stellen BCDR voor en de activiteiten op onze kalender
9.00 uur : Inspirerende spreker 
9.15 – 10.00 uur : Vrij netwerkmoment

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!