Workshops

Workshop LinkedIn

Veerle Van Aken leert hoe je dit platform optimaal kunt benutten om je professionele netwerk uit te breiden, je zichtbaarheid te vergroten en nieuwe carrièrekansen te ontdekken.

Boost jouw LinkedIn Presence!

Wil jij je zichtbaarheid vergroten en LinkedIn skills naar een hoger niveau tillen? Dan is de workshop “Boost jouw LinkedIn Presence” precies wat je nodig hebt! Op 18 januari 2024 zal Veerle Van Aken van ILikeMedia, een ervaren trainer met een achtergrond in Communicatiebeheer & PR je begeleiden tijdens deze boeiende sessie.

 

Tijdens deze interactieve workshop zullen we de nieuwste trends en features verkennen om jouw LinkedIn-vaardigheden en netwerkmogelijkheden naar een hoger niveau te tillen. Veerle zal je inzicht geven en enkele tricks uitleggen over hoe je jezelf als professional zichtbaarheid kunt geven op LinkedIn, en je begeleiden bij het optimaliseren van je LinkedIn-profiel en bedrijfspagina voor betere SEO-resultaten. Daarnaast leer je hoe je hashtags kunt gebruiken om jouw naam in de wereld te zetten en krijg je het geheim achter het creëren van een effectieve LinkedIn post onthuld.

 

Of je nu een ondernemer bent die zijn/haar/hun merk wil versterken, een professional die zijn/haar/hun carrière een boost wil geven, of gewoon iemand die zijn/haar/hun online aanwezigheid wil vergroten, deze workshop biedt de kennis en tools die je nodig hebt. Veerle zal haar expertise met je delen, gebaseerd op de nieuwste rapporten en trends, zodat je direct aan de slag kunt gaan met het versterken van jouw LinkedIn-presence.

 

Deze opleiding gaat door op de unieke locatie Bolwerk te Edegem, waar natuur en historie samenkomen.

Een volledige routbeschrijving vind je terug op hun website.
Er zijn drie parkings in de buurt van het Bolwerk, maar om 21u sluiten alle poorten van het park en kan je enkel via parking 2 nog naar buiten.

 

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €0,00
Prijs voor niet-leden: €60,00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Co-working Bolwerk
Binnenfort Fort 5, Vestinglaan 55, 2650 Edegem
Wanneer
do, 18 januari, 2024
Onthaal vanaf 19:00 uur
Programma

19u00: Onthaal
19u30: Opleiding
22u00: Einde

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!