Netwerking

VOKA Open Bedrijvendag

Wij doen mee met VOKA Open Bedrijvendag. Kom kennis maken met Business Center en Business Club de Regio!

Wat staat er op het programma?

Wij zijn meer dan alleen een bruisend bedrijvencentrum en eventlocatie, maar ook een dynamische community van ondernemers die samenwerken en groeien.

Β 

In het hartje van de Kempen, te midden van Westerlo, pronkt ons Business Center. Hier verwelkomen we je in een prachtig gebouw doordrenkt met natuurlijk licht. Stap binnen en ontdek 6 vaste kantoren, 3 flexibele werkplekken en eveneens 3 inspirerende vergaderruimtes. Bovendien bieden we een gezellige co-working space. Met zijn stijlvolle lobby en 3 sfeervolle terrassen transformeren we deze ruimtes in een handomdraai om in een unieke setting voor evenementen.

Β 

Vanuit deze kern is tevens onze Business Club ontstaan. Als lid krijg je toegang tot het ondernemersnetwerk van de club, evenals de mogelijkheid om deel te nemen aan talrijke events en workshops die gericht zijn op het bevorderen van persoonlijke en professionele groei.

Β 

Ons doel is duidelijk: Ondernemers verbinden en ondersteunen in hun groeitraject. Wat begon in Westerlo, heeft zich nu verspreid over Vlaanderen.🌟 Verken onze veelzijdige ruimtes: Van vaste kantoren tot flexkantoren en inspirerende vergaderruimtes. Maak kennis met een aantal vaste huurders en ontdek de dynamiek van ons center.

Β 

🌟 Interactieve workshops en sprekers:We laten een aantal boeiende sprekers aan het woord en organiseren toffe workshops.

Β 

🌟 Lunch op het terras of in de lobby: Geniet van onze gastvrijheid met lunchopties op onze terrassen en in de sfeervolle lobby. Verwacht smakelijke drankjes, broodjes, wraps en gezonde salades.

Β 

🌟 Cocktails met uitzicht: Bij mooi weer opent onze cocktailbar op het bovenverdiep. Ontspan en geniet van een verfrissende cocktail of frisdrank in de lounge zetels. 

Β 

🌟 Kidscorner voor de kleintjes: Terwijl jij verkent, kunnen de kleintjes zich vermaken in onze kidscorner. Bij goed weer staat er zelfs een vrolijk springkasteel klaar. 

Β 

🌟 Winactie die actie vereist: Wil jij graag iets winnen? Steek dan je handen uit de mouwen en ga de uitdaging aan! Benieuwd? Kom en ontdek wat we voor jou in petto hebben. 

Β 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Β 

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: 99.00 EUR
Prijs voor niet-leden: 110.00 EUR
VIP Prijs
Adres
Business Center de Regio
Olenseweg 375, 2260 Westerlo
Wanneer
zo, 01 oktober, 2023
Onthaal vanaf 10:00 uur
Programma

10u00 – 17u00: Doorlopend geopend

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
Β 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

Β 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

Β 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling.Β 

Β 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

Β 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coΓΆrdinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!