Netwerking

Startevent Voorstelling nieuw werkjaar

We nodigen je uit op ons café vol ondernemers, waar we het nieuwe werkjaar vol enthousiasme en ambitie zullen presenteren.

Ontdek wat het nieuwe werkjaar voor jou in petto heeft!

Het belooft een inspirerende avond vol netwerkmogelijkheden en nieuwe ontmoetingen te worden. Of je nu al lid bent van onze business club of gewoon nieuwsgierig bent naar wat wij te bieden hebben, iedereen is van harte welkom!

 

Op de agenda van ons café vol ondernemers staan verschillende boeiende activiteiten. We zullen je informeren over de spannende plannen en projecten die we voor het komende jaar in petto hebben. Daarnaast krijg je de kans om kennis te maken met de nieuwe gezichten achter de business club. Ontdek wie er allemaal deel uitmaken van ons gedreven team en hoe zij jou kunnen ondersteunen bij je zakelijke groei en succes.

 

Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te netwerken en waardevolle connecties te leggen. Geniet van een hapje en een drankje terwijl je nieuwe contacten opdoet en bestaande relaties versterkt. Het Café vol ondernemers biedt een informele en ontspannen sfeer waarin je op een ongedwongen manier kunt netwerken en ideeën kunt uitwisselen.

 

We kijken er enorm naar uit om al onze gewaardeerde leden te verwelkomen en om nieuwe geïnteresseerden te ontmoeten die graag meer willen weten over onze business club. Kom langs, neem gerust een collega of zakenpartner mee en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij je zakelijke doelen en ambities!

Business Center de Regio, Olenseweg 375, 2260 Westerlo.
Parking achteraan het gebouw en aanvullend bij Kamp C.

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €0,00
Prijs voor niet-leden: €25,00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
BusinessCenter de Regio
Olenseweg 375, 2260 Westerlo
Wanneer
do, 14 september, 2023
Onthaal vanaf 19:00 uur
Programma

19:00 uur : Ontvangst met aperitief

20:00 uur : Voorstelling nieuw werkjaar

20:30 – 23:30 uur: Netwerken met een hapje en een drankje

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!