Workshops

De prijstest met Robin Cuypers van Strever

Ontdek “De Prijstest” en heers over je prijsstrategie! Met zijn eigen methode helpt Robin bedrijven de optimale prijsstrategie te vinden.

Ontdek "De Prijstest" en domineer je prijsstrategie!

Wil je de juiste prijszetting hanteren voor jouw bedrijf? Ben je op zoek naar een ervaren expert die je hierbij kan begeleiden? Zoek niet verder, want Robin Cuypers, de oprichter van het succesvolle bedrijf STREVER, staat klaar om je te helpen!

Robin Cuypers heeft zich volledig toegewijd aan het begrijpen en perfectioneren van prijszetting. Met zijn eigen ontwikkelde methode helpt hij bedrijven om de optimale prijsstrategie te vinden op basis van verschillende belangrijke pijlers.

Wat kan je verwachten van deze workshop? Een intensieve en interactieve leerervaring die je prijszetting naar een hoger niveau tilt. Robin begeleidt je door middel van 12 prijsgerelateerde vragen, concepten en cases die specifiek op jouw bedrijf zijn afgestemd. Na afloop heb je een beter inzicht hoe jij jouw huidige prijsstrategie kan evalueren om zo je sterktes als verbeterpunten te ontdekken.

Om ervoor te zorgen dat je niets vergeet, ontvang je een handige A3-worksheet waarop je al je belangrijke notities kan bijhouden. Dit wordt jouw persoonlijke gids om je prijsstrategie te optimaliseren.

Tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor vragen en interactie. Je krijgt de kans om direct feedback van Robin te ontvangen en dieper in te gaan op specifieke aspecten van prijszetting die voor jou relevant zijn.

Of je nu producten of diensten aanbiedt, “De Prijstest” voorziet je van waardevolle voorbeelden en praktijkgerichte inzichten die je direct kunt toepassen op jouw businessmodel.


De locatie voor deze workshop is niets minder dan het prachtige stadion van Lier, te gast bij de Co-working Hub Oboelo.

Schrijf je vandaag nog in voor “De Prijstest” en zet jouw bedrijf op weg naar succesvolle prijsstrategieën.

 

De workshop gaat door in het Herman Vanderpoorten stadion van Lierse. 1e verdiep. 

Er is een ruime gratis parking ter beschikking.

Prijs

Gratis

Prijs voor leden: €0,00
Prijs voor niet-leden: €60,00
VIP Prijs
Prijs voor een VIP tafel: nvt
Adres
Co-working Hub Oboelo
Lispersteenweg 237, 2500 Lier
Wanneer
do, 23 november, 2023
Onthaal vanaf 19:00 uur
Programma

19u00: Onthaal
19u30: Opleiding
22u00: Einde

Voorwaarden
Als je verhinderd bent, gelieve ons dan maximum 2 werkdagen voor de start van de activiteit op de hoogte te brengen. Zo weten wij hoeveel drankjes en/of hapjes we moeten voorzien.
 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Annuleringen zijn mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de activiteit. Na deze periode wordt een no-show fee in rekening gebracht. Dit beleid geldt zowel voor leden als niet-leden.

 

Let op: Als je later annuleert of geen geldige annulering doorgeeft, kan jouw afwezigheid niet leiden tot terugbetaling. 

 

We willen je erop wijzen dat er mogelijk beeldmateriaal wordt gemaakt tijdens het event, zoals foto’s en/of video’s, die achteraf via BCDR-mediakanalen kunnen worden gebruikt. We respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met het beeldmateriaal.

 

Bedankt voor je begrip en medewerking. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Leden kunnen inschrijven via de app
Hulp Nodig?
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit rechtstreeks via onderstaande coördinaten.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!