fiets-v2.PNG

30
september

2019

⟩ Event

Fiets zoektocht 06/04 - 30/09

Bistro De Regio heeft een fietszoektocht uitgestippeld van 36 km langs de mooiste plekjes in Westerlo, Olen en Herentals!

Bistro De Regio laat je graag genieten van een geanimeerde fietstocht doorheen het groen.

Onlosmakelijk verbonden en gepassioneerd door de prachtige Kempen, organiseert Bistro De Regio, gelegen op de grenzen van gemeentes Westerlo, Olen en Herentals, een prachtige landelijke fietsrally die je op een alternatieve manier laat kennis maken met deze schitterende streek.

Met deze fietstocht van 36 km, zal je de mooiste plekjes uit deze 3 prachtige gemeentes ontdekken en heel wat opsteken over de toeristische trekpleisters.

Geniet, en ontdek wat moois de Kempen je te bieden heeft. Deze sportieve fietsrally start en eindigt bij onze Bistro, en loodst je langs de mooiste plekjes in de omstreken.

 

Interesse? De fietstocht loopt van zaterdag 6 april 2019 tot en met maandag 30 september 2019.

 

Voor wie? Iedereen kan aan de zoektocht deelnemen, individueel of in groepsverband.

Wanneer? Vanaf zaterdag 6 april tot maandag 30 september 2019

Prijs? GRATIS!

Hoe deelnemen? Het deelnameformulier kan je op voorhand afhalen in Bistro De Regio tijdens de openingsuren, of hier zelf downloaden en afdrukken.

Opdracht? Zoveel mogelijk vragen die je tijdens de tocht tegen komt correct beantwoorden.

Maak kans op mooie prijzen: Er worden in totaal twee prijzen getrokken: 10 koffiesetjes en één hoofdprijs, een waardebon van 100 euro voor Bistro De Regio, geldig voor één jaar.

 

Locatie: Bistro De Regio, Olenseweg 375, 2260 Westerlo

Vragen/opmerkingen? Contacteer ons: 014 49 17 00 of info@bcdr.be