Yesterdayland.png

24
augustus

2019

⟩ Event

Yesterdayland Festival

Zaterdag 24 augustus 2019 is Bobbejaanland alweer voor één dag YESTERDAYLAND en wordt het park ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers.

The story

Na bijna twee jaar voorbereiding vond op zondag 27 augustus 2017 de eerste editie van Yesterdayland plaats. Ruim 6.000 enthousiaste retrofans waren getuige en zowel het VTM nieuws als VRT journaal pakten in de namiddag- én avonduitzendingen uit met reportages die het unieke karakter van het festival bewierookten! Een jaar later piekt YDL onder een stralende zon en in een wervelende sfeer naar bijna 8.000 aanwezigen. De lat ligt in 2019 op 10.000!

Zaterdag 24 augustus 2019 is Bobbejaanland alweer voor één dag YESTERDAYLAND en wordt het park ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers. Van 10u00 in de ochtend tot 23u00 is het fun & happiness op de attracties, en “Golden Oldies & Flashbacks” over heel het park in een sfeer die het karakter van de jaren 60, 70 en 80 zullen doen her-be-leven! Vanaf 23u gaat het land van retro de nacht in met een heuse after-party!

Maar liefst 5 podia en een indrukwekkend lijstje van nationale & internationale namen! Een nieuwe YDL Life Time Achievement Award en in het theater een melancholische retroshow waar u zowaar emotioneel van zal worden! Specials rond Bobbejaan Schoepen, The Bee Gees, Elvis Presley…. er zijn retro drank- & foodstandjes, een old timer expo, vintage market en heus VIP-dorp! Hier kan u uw medewerkers, klanten of zakenrelaties op een ongedwongen, fantastische manier laten genieten van uw gastvrijheid!

Be our partner

Yesterdayland heeft alles te bieden om ook u te laten schitteren. Uw zaak, merk of business gelinkt aan één van de populairste events van het jaar. Recht in een doelgroep die perfect af te lijnen is, kortom 100% attentiewaarde! Tijdens onze communicatiecampagnes, op de baan of in de brievenbus maar vooral ook via social media en tijdens het festival zal uw zaak, merk of business opvallen. Boek tijdig want er is slechts plaats voor één presenting “platinum” partner, 2 golden, 4 silver en 6 bronze partners.

YDLL

YDL businessclub

Daar wil ook u bijhoren! Sterker nog… de Yesterdayland Business Club is hét ideale netwerk om in de Kempen tot zaken te komen. Op een ongedwongen en in een optimale sfeer leert u collega ondernemers kennen. Bedrijfsleiders die hun beste zakenrelaties uitnodigen, aanwezig zijn met medewerkers en hun familie of die een klantenactie doen in de aanloop van het mooiste retrofeest van het jaar!

Ons partnershipteam werkt er spontaan aan mee en komt graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken, op zoek naar een win-winsituatie voor alle partijen!

In het business dorp kan u kiezen voor een custom-made VIP-tent of opteren voor een combinatie met één of meerdere ondernemers. De drie packages, €750 / €1.500 / €3.000 zijn zo samengesteld dat de business club toegankelijk is voor ieders budget! U stelt zelf, samen met ons partnershipteam, het package samen: aantal tickets, vip-tickets alsook drank & food formule.

Dankzij Yesterdayland zit er muziek in uw merk, zaak of business… en dàt zullen uw klanten, relaties en/of medewerkers maar al te gek vinden!

Be part of the YDL Business Club !!!

  • X- aantal VIP-tickets & y-aantal tickets
  • Afhankelijk van eigen keuze/behoefte
  • Gratis VIP-parking & aparte VIP-ingang
  • VIP-dorp nabij arena & retro village
  • Ontvangst met glaasje bubbels
  • Luxe hapjes, classy food & cool drinks
  • Toegang tot het VIP-deck in de arena
  • Toegang tot het VIP-deck 60s stage
  • Toegang tot het VIP-deck 70s / 80s stage

Interesse? Contacteer ons vandaag en samen met u zorgen we ervoor dat er zaterdag 24 augustus 2019 muziek zit in uw merk of bedrijf!

Contact: info@bcdr.be of bel naar 014 49 17 00.

Het mooiste retro festival van het land, dat is Yesterdayland!

 

Wanneer: zaterdag 24 augustus 2019

Locatie: Bobbejaanland, Olensteenweg 45, 2460 Kasterlee