De Regio
Magazine

In het Regio Magazine vind je inspirerende interviews met lokale ondernemers, artikelen over innovatieve projecten, reportages over bijzondere evenementen en nog veel meer. We brengen de verhalen die jouw regio tot leven brengen en de mensen die het verschil maken.

Neem een abonnement

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, inspirerende verhalen en waardevolle inzichten binnen de Regio Community? Dan is het Magazine van de Regio een absolute must-have voor jou. Het wordt 3 keer per jaar uitgegeven.

Als lid van de Community ontvang je automatisch een abonnement op het digitale magazine via nieuwsbrief, zodat je geen enkel waardevol artikel of interessant nieuws mist. Maar ook als niet-lid heb je de mogelijkheid om het magazine te ervaren. Je kunt je abonneren door in te schrijven op de nieuwsbrief.

Wens je de fysieke versie van Magazine de Regio, dan betaal je voor een jaarabonnement slechts 60 euro (excl. btw). Het geeft je toegang tot een schat aan informatie, inspiratie en exclusieve content.

Adverteer in ons magazine

De Regio Magazine bereikt momenteel meer dan 550 lezers bij elke uitgave.

 

We bieden diverse opties en formaten aan om aan jouw wensen te voldoen.

Tarieven
Prijs
Formaat
€ 1450
2/1 – Dubbele pagina
€ 850
1/1 – Hele pagina
€ 450
1/2 – Halve pagina
€ 225
1/4 – Kwart pagina
€ 95
1/8 – Liggend

Laat ons weten in welke mogelijkheden je interesse hebt, zodat we samen kunnen bekijken hoe we jouw boodschap het beste kunnen overbrengen. We staan open voor jouw ideeën en streven ernaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Neem gerust contact met ons op en vertel ons wat je wenst. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw verhaal te delen met onze lezers.

Portret van Ilona Glassée

Ilona Glassée

Assistent Communicatie & Events

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!

Ilona Glassée

Communicatie adviseur