Businessclub De Regio op Bezoek bij RTV / TV Plus 

Op 27/02 bezochten we met onze businessclub RTV / TV Plus. Na een korte kennismaking tussen de leden, was iedereen klaar om ondergedompeld te worden in de wereld van regionale journalistiek.

Inside information

Tijdens het bedrijfsbezoek leerden we meer over de toch wel rijke geschiedenis van voormalig TV Kempen, nu RTV / TV Plus. 8 jaar geleden maakte ze een opvallende keuze door aparte nieuwsuitzendingen te creëren voor zowel de Kempen als regio Mechelen. Geen makkelijke opgave! 

Achter de schermen

Na een boeiende presentatie van eindredacteur Jeroen Verlooy kregen we de kans om van dichtbij te zien hoe een regionale zender werkt van A tot Z. Van de bureauruimtes tot de geavanceerde montageruimtes, studio’s en nog veel meer. 
‘Monopoly’ van het online zakendoen.

Unieke ervaring in de RTV Studio

Het bezoek eindigde in de welbekende studio van RTV, waar Dirk de kans kreeg om een nieuwsuitzending te presenteren. Na dit interessante bezoek aan de site van RTV / TV Plus, kregen onze leden de gelegenheid om samen te komen in Business Center De Regio om te netwerken. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. 

 

Graag willen we de aanwezigen nogmaals bedanken voor deze leerzame namiddag! 

Deel deze post:

Related Posts

Terugblik op een fantastische BBQ!

Het slotevent van ons netwerkjaar was een daverend succes, mede dankzij het schitterende weer en de opkomst van 110 enthousiaste ondernemers. We kijken met trots, vreugde en voldoening terug op deze bijzondere dag.

Lees meer

Dartstoernooi voor bedrijven

Op 12 april organiseerde we een dartstoernooi. Niet zomaar een dartstoernooi, nee eentje voor het goede doel. Namelijk Plus & Co, ze staan in voor een warme thuis voor (jong)volwassenen met een beperking.

Lees meer

Word nu lid en geniet van alle voordelen die BCDR te bieden heeft.