Dartstoernooi voor bedrijven

Op 12 april organiseerde we een dartstoernooi. Niet zomaar een dartstoernooi, nee eentje voor het goede doel. Namelijk Plus & Co, ze staan in voor een warme thuis voor (jong)volwassenen met een beperking.

24 Uren

Ons toernooi vond plaats tijdens het 24 uren event van Plus & Co. Tijdens de 24 uren vol actie, activiteiten, bands, eetkraampjes,… sprongen de leden van Gym Westerlo een officieus wereldrecord. Met hun 339.205 sprongen in 24 uur was het dan ook een zeer geslaagde editie.  

 

Darts

Voor dit prachtig goede doel staken wij ook onze handen uit de mouwen, het dartstoernooi voor bedrijven. Van beginnend darter, tot semi-pro. Alle ploegen deden hun uiterste best. Zo speelden alle ploegen meermaals tegen elkaar en was de spanning te snijden. Door de losse sfeer was ons dartstoernooi dan ook een succes!

Een ideale teambuilding als je het mij vraagt.

 

Triomf van Toro

De leden van Toro gingen uiteindelijk lopen met de 1e plaats. Zij werden beloond met een tekening van Davina, één van de (jong)volwassenen waarvoor Plus & Co zich inzet. Dikke proficiat aan alle andere deelnemers. Zonder jullie was het toernooi onmogelijk.

 

Bedankt aan alle supporters en vrijwilligers die dit evenement tot een succes hebben gemaakt.

Deel deze post:

Related Posts

Word nu lid en geniet van alle voordelen die BCDR te bieden heeft.