DinnerClub

in Westerlo

Sluit je aan bij gelijkgestemde professionals en ondernemers voor een smakelijke avond vol waardevolle connecties en kennisdeling.

Westerlo

Maandelijks

10x /per jaar

We organiseren maandelijkse bijeenkomsten die op een vaste dag per maand plaatsvinden, alsook op een vaste locatie. Zo geniet je van structuur, regelmaat en duidelijkheid.

Exclusief

15 vaste partners /dinner club

We hanteren een maximum van 15 vaste partners met sector exclusiviteit. Dit zorgt voor een gebalanceerde en diverse vertegenwoordiging van verschillende sectoren.

Prijs

€1350 / jaar

Deze prijs omvat deelname aan de maandelijkse bijeenkomsten, inclusief de diners, de mogelijkheid om gasten uit te nodigen en volop te profiteren van waardevolle netwerkmogelijkheden.

Verbinding

Een waardevolle gelegenheid om nieuwe relaties op te bouwen, synergieën te ontdekken en gezamenlijke doelen te realiseren.

Inspiratie

Ontdek de kracht van gedeelde ervaringen. Door te luisteren naar de verhalen en successen van anderen, kan je je eigen ondernemerschap verrijken en laten groeien.

Ondersteuning

Een plek waar je mekaar stimuleert om doelen te bereiken en waar je kan rekenen op support van anderen in jouw ondernemersreis.

Ja, ik word een vaste Dinner Club partner!

"Een DinnerClub is een perfecte combinatie van lekker eten en netwerken, waarbij smaakvolle gerechten samenkomen met waardevolle zakelijke verbindingen."

Word jij vaste partner?

Maximaliseer je ondernemerschap als vaste partner van onze DinnerClub.

Word een gewaardeerd lid en ervaar de voordelen van een dynamische en ondersteunende zakelijke gemeenschap.

Regionale clubs

Versterk de regionale banden en bouw waardevolle connecties op met lokale ondernemers.

Sector exclusiviteit

Verover een unieke positie als enige vertegenwoordiger uit jouw sector binnen de ontbijtclub.

10 bijeenkomsten

Ontmoet elkaar regelmatig tijdens 10 geplande bijeenkomsten en bouw duurzame relaties op.

10 + 10 dinners

Geniet telkens van een heerlijke gerechten. Eén voor jezelf en één voor de gast die je maandelijks uitnodigt.

Inspirerende sprekers

Laat je inspireren door boeiende sprekers of voer discussies die waardevolle inzichten en expertise brengen.

Ja, ik word een vaste DinnerClub partner!

Sterke relaties

Door de vaste groep partners bouw je snel goede relaties op. Deze solide connecties bevorderen mooie samenwerkingen en referenties. Vertrouwen en wederzijdse steun ontwikkelen zich door regelmatige ontmoetingen.

Warme leads

Je ontmoet jaarlijks zo'n 100 nieuwe zakelijke contacten. We stimuleren hierbij actief netwerken door te vragen met wie je verder wilt praten, wat resulteert in waardevolle warme leads die je verder kunt benutten.

Consistentie

Je komt maandelijks samen, wat zorgt voor een haalbare frequentie en een zekere regelmaat. Dit helpt je consistent te blijven in je netwerkinspanningen zonder je agenda te overbelasten, wat bijdraagt aan duurzame relaties.

Sluit je dag af met inspiratie en verbinding!

Ontmoet maandelijks een diverse groep ondernemers en professionals, wissel ideeën uit en breid je netwerk uit in een ontspannen en stimulerende omgeving.

Niets verbindt mensen beter dan een goed diner.

Business Club de Regio
Dinner club Hosts

Tim Neirincks
Ontbijtclub host Mechelen
Contacteer ons via
Ilse Van Tongerloo
Dinner Club host Westerlo
Contacteer ons via
Dirk Van Houdt
Dinner Club host Westerlo
Contacteer ons via
Michel Beauprez
Ontbijtclub host Tongeren
Contacteer ons via
Marleen Verbruggen
Ontbijtclub host Melsele
Contacteer ons via

Veelgestelde vragen

Voor de hosts

Als host van de Dinner Club ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en verwelkomen van zowel de vaste partners als de gasten. Daarnaast coördineer je de spreker van de dag en zorg je ervoor dat de bijeenkomst soepel verloopt. Na afloop zorg je ook voor de opvolging en het verstrekken van eventuele informatie aan de deelnemers.

Absoluut! Je kunt rekenen op begeleiding en ondersteuning van Ilke, onze Business Unit Manager, die actief betrokken is bij de opstart van Dinner Clubs en gedurende minimaal 3 maanden beschikbaar is om je te helpen bij elke stap van het proces.

Daarnaast voorzien we onze hosts van waardevolle richtlijnen en ondersteunend materiaal om hen te helpen bij het vervullen van hun rol. Je krijgt toegang tot praktische tools en resources die je begeleiden bij het organiseren en leiden van succesvolle Dinner Clubs.

Bovendien hechten we veel belang aan de groei en ontwikkeling van onze hosts. Daarom bieden we ook coaching aan om je vaardigheden als host verder te versterken. 

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je als host alle nodige tools en kennis hebt om een succesvolle en impactvolle bijeenkomst te organiseren.

Als host ontvang je een vergoeding van 100€ per sessie. Dit is een waardering voor je inzet en de tijd die je besteedt aan het organiseren en leiden van de Dinner Club sessies.

Natuurlijk ontvang je ook een commissie als onderdeel van ons “Member-get-Member” programma wanneer je nieuwe leden werft voor onze community.

Ja, als host dien je nog steeds lidgeld te betalen en je bijdrage voor de Dinner Club. Het lidgeld en de bijdrage stellen je in staat om volledig deel uit te maken van onze community en te profiteren van alle voordelen die het lidmaatschap biedt.

Als host geniet je echter van extra voordelen, zoals de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in het netwerk en waardevolle connecties op te bouwen met andere ondernemers. Daarnaast heb je de kans om je persoonlijke en professionele vaardigheden verder te ontwikkelen door deel te nemen aan trainingen, workshops en andere evenementen.

Kortom, hoewel je als host nog steeds lidgeld en bijdrage betaalt, krijg je als gastheer/gastvrouw een verrijkte ervaring en de mogelijkheid om nog meer waarde uit je lidmaatschap te halen.

Als host ben je verantwoordelijk voor het begroeten en registreren van alle aanwezigen. Je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en eventuele vragen beantwoordt. Daarnaast zorg je voor een vlotte doorstroming tijdens het eten en help je bij het creëren van een positieve en dynamische sfeer.

Als host ben je de contactpersoon voor de spreker van de dag. Je zorgt voor een goede communicatie voorafgaand aan de bijeenkomst en begeleidt de spreker tijdens zijn of haar presentatie. Je zorgt ervoor dat alle benodigde apparatuur en materialen aanwezig zijn en dat de presentatie vlot verloopt.

Na de bijeenkomst ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van eventuele informatie aan de deelnemers, zoals presentatieslides, contactgegevens van de spreker, of andere relevante documenten. Je zorgt er ook voor dat eventuele follow-up acties worden opgevolgd en dat de vaste partners en gasten tevreden zijn over de bijeenkomst

Voor de partners

Een typische bijeenkomst van de DinnerClub heeft een gestructureerde agenda en duurt ongeveer 2,5 uur.
Hier is een overzicht van de tijdsindeling:

  • 19:00 uur: Inloop met aperitief
  • Tot 20:00 uur: Diner met verschillende gerechten
  • 20:00 – 20:15 uur: Voorstelling van de Business Club en aankomende activiteiten
  • 20:15 – 21:00 uur: Korte pitches van maximaal 1 minuut door vaste partners en genodigden
  • 21:00 – 21:20 uur: Inspirerende spreker of debat
  • 21:20 – 22:00 uur: Vrij netwerken
  •  

Tijdens de bijeenkomst krijgen vaste partners en genodigden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf kort voor te stellen, terwijl er ook ruimte is voor een inspirerende spreker. Na de formele programma-onderdelen is er voldoende tijd om vrij te netwerken en waardevolle connecties te leggen.

Het lidmaatschap van de DinnerClub vereist een jaarlijkse betaling van 1350€. Deze bijdrage dekt alle kosten van de maandelijkse bijeenkomsten met diners, faciliteiten en ondersteuning die de club biedt om waardevolle netwerk- en groeimogelijkheden te creëren voor haar leden.

Nee, om deel te nemen aan de DinnerClub dien je lid te zijn van de Business Club. Het lidmaatschap is een voorwaarde om toegang te krijgen tot de voordelen en activiteiten.

De DinnerClub wordt maandelijks georganiseerd op een vaste dag per maand, bijvoorbeeld iedere 2e dinsdag.

De bijeenkomsten vinden ook standaard plaats op een vaste locatie, die van tevoren wordt gecommuniceerd.

Dit zorgt voor structuur en regelmaat, zodat je de data kunt plannen en altijd weet waar je naartoe moet gaan.

Het lidmaatschap van de DinnerClub vereist een engagement voor een periode van 1 jaar. Dit zorgt voor een stabiele en consistente deelname, wat de impact en effectiviteit van de club vergroot.

Om een intieme en interactieve setting te behouden, beperken we het aantal vaste partners tot maximaal 15 deelnemers.

Vergeet niet dat we niet alleen de vaste partners verwelkomen, maar ook hun uitgenodigde gasten. Hierdoor kan het aantal aanwezigen per bijeenkomst oplopen tot maximaal 40 personen. Dit creëert een levendige en dynamische sfeer waarin diverse ondernemers en professionals samenkomen om proactief te netwerken, waardevolle contacten te leggen en ideeën uit te wisselen.

Ja, we nodigen geregeld een speciale gast of spreker uit om waardevolle inzichten en expertise te delen met de leden. Dit kunnen succesvolle ondernemers, industrie-experts of inspirerende sprekers zijn die relevant zijn voor de doelen en interesses van de club.

Ja, ik word een vaste DinnerClub partner!