Een Vliegende Start van het Nieuwe Netwerkjaar!

Op 14 september was het zover: we gingen van start met een knaller tijdens ons startevent. Met een indrukwekkende opkomst van 80 enthousiaste ondernemers begonnen we aan een nieuw netwerkjaar vol kansen en connecties.

Een knal start

Tijdens ons startevent hebben we een geweldige kans gecreëerd om in ons Businesscenter nieuwe verbindingen te smeden en contact te maken met andere gedreven ondernemers. Gedurende de avond werden er boeiende en waardevolle gesprekken gevoerd, wat resulteerde in het leggen van nieuwe connecties. Wat ons allemaal verbindt, is onze passie voor ondernemerschap en de wens om onze bedrijven te laten groeien. Ons startevent had als doel deze  ondernemers samen te brengen, zodat ze elkaar kunnen inspireren en ondersteunen op weg naar succes. Samen blijven we groeien en bouwen we aan een sterk netwerk!

Winnaar Winactie bekend gemaakt

Een hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de winnaar van onze winactie. De spanning was te voelen terwijl we de gelukkige winnaar onthulden. Liesbeth van Structi-Lies mag een heel jaar lang genieten van een lidmaatschap bij onze Businessclub. Van harte gefeliciteerd, Liesbeth!

Op Naar de Toekomst

Met deze vliegende start hebben we een basis gelegd voor het komende netwerkjaar. We zijn enthousiast over wat de toekomst brengt en kunnen niet wachten om jullie snel weer te zien op onze volgende evenementen. Blijf op de hoogte, want er staat nog veel meer boeiends op de planning!

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die aanwezig was op het startevent. Samen hebben we de toon gezet voor een jaar vol groei en nieuwe kansen.

We kijken ernaar uit om samen met jullie dit netwerkjaar te starten. Tot snel!”

Zelf deelnemen

Heb je deze activiteit gemist? Geen zorgen! Blijf op de hoogte van onze toekomstige evenementen en activiteiten, want er komen nog tal van kansen om deel te nemen aan spannende initiatieven en waardevolle netwerkmomenten.

Deel deze post:

Related Posts

Dartstoernooi voor bedrijven

Op 12 april organiseerde we een dartstoernooi. Niet zomaar een dartstoernooi, nee eentje voor het goede doel. Namelijk Plus & Co, ze staan in voor een warme thuis voor (jong)volwassenen met een beperking.

Lees meer

Word nu lid en geniet van alle voordelen die BCDR te bieden heeft.