Ben jij enthousiast
over onze community?

Ontdek ons “Member get Member”-programma en zet jezelf in de schijnwerpers als een ware ambassadeur van onze community!

Ken je anderen die ook kunnen profiteren van een lidmaatschap bij ons? Dan is dit jouw kans om beloond te worden voor het delen van je enthousiasme!

The power of community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna Lorem ipsum aliqua.

Ontdek
de voordelen

Wij geloven sterk in de kracht van mond-tot-mondreclame en we willen onze leden belonen voor het delen van hun positieve ervaringen.

Door nieuwe leden aan te brengen, kun je niet alleen anderen helpen om te groeien en te netwerken, maar ook zelf aantrekkelijke voordelen en beloningen verdienen.

Financiële beloning

Als gewaardeerde ambassadeur krijg je tot wel 10% commissie op elk nieuw lidmaatschap dat je genereert.

Toegang promomateriaal

We voorzien je van effectieve tools om je netwerk te informeren en te enthousiasmeren.

Begeleiding

Ons toegewijde team staat paraat om je te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden. Je kan rekenen op onze begeleiding.

Gepersonaliseerde link

We bieden je een unieke referral link waarmee je je resultaten kunt bijhouden en analyseren.

Ja, ik word een ambassadeur!

Hoe werkt het
"Member get Member"-programma

Spreek over de business club

Vertel anderen over jouw positieve ervaringen en de voordelen die onze community biedt.

Verwijs iemand naar het lidmaatschap

Moedig anderen aan om lid te worden en deel jouw unieke ervaringen om hen te inspireren.

Gebruik je persoonlijke referral link

Maak gebruik van jouw link, die je ontvangt bij aanmelding, om nieuwe leden naar onze community te verwijzen.

Ontvang aantrekkelijke beloningen en commissies

Ontvang beloningen voor het aanbrengen van nieuwe leden bij iedere succesvolle aanbeveling.

Veelgestelde vragen
over het "Member get Member"-programma

Het is een initiatief waarmee bestaande leden beloond worden voor het aanbrengen van nieuwe leden. Door anderen te verwijzen naar ons lidmaatschap, kunnen affiliates aantrekkelijke commissies verdienen en bijdragen aan de groei van onze community.

Als affiliate ontvang je een unieke referral link die je kunt delen met potentiële leden. Wanneer iemand zich via jouw link aanmeldt en een lidmaatschap afsluit, verdien jij een commissie.

Ja, om deel te nemen aan het “Member get Member” affiliate programma moet je zelf een actief lid zijn van onze community. Dit stelt je in staat om anderen te verwijzen en de voordelen van het lidmaatschap uit eerste hand te ervaren.

Als affiliate profiteer je van verschillende voordelen. Naast het verdienen van commissies op nieuwe lidmaatschappen, ontvang je ook ondersteuning van ons team. We staan klaar om je te helpen met vragen, promotiemateriaal en tips om je succes als affiliate te vergroten.

Om je aan te melden voor het affiliate programma, vragen we je momenteel om contact met ons op te nemen. Op termijn zal er automatisch een aanmeldingslink beschikbaar zijn, maar op dit moment werken we nog aan deze functionaliteit. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie en om je aan te melden.

De commissiepercentages kunnen variëren, maar in ons Member get Member affiliate programma bieden we aantrekkelijke commissies tot wel 15% op elk nieuw lidmaatschap dat via jouw referral link wordt gegenereerd. Hoe meer nieuwe leden je aanbrengt, hoe meer je kunt verdienen.

Bovendien zijn er geen beperkingen op het aantal doorverwijzingen dat je kunt doen. Je hebt de mogelijkheid om zoveel mensen als je wilt aan te brengen en commissies te verdienen op elk nieuw lidmaatschap dat via jouw referral link wordt gegenereerd. Het potentieel om te verdienen is dus onbeperkt!

AFFILIATE

BCDR Community wilt jou erbij hebben!

Word lid van onze community,

Ja, ik word een ambassadeur!