Ontbijtclub

in jouw regio

Begin je dag met een inspirerende boost bij onze ontbijtclub!

Sluit je aan bij gelijkgestemde professionals en ondernemers voor een smaakvolle ochtend vol waardevolle connecties en kennisdeling.

Mechelen

Maandelijks

10x /per jaar

Van september tm juni organiseren we maandelijkse bijeenkomsten die op een vaste dag per maand plaatsvinden, alsook op een vaste locatie. Zo geniet je van structuur, regelmaat en duidelijkheid.

Exclusief

15 vaste partners /ontbijtclub

We hanteren een maximum van 15 vaste partners met sector exclusiviteit. Dit zorgt voor een gebalanceerde en diverse vertegenwoordiging van verschillende sectoren.

Prijs

€650 / jaar

Deze prijs omvat deelname aan alle maandelijkse bijeenkomsten, de mogelijkheid om iedere maand 1 gast uit te nodigen en volop te profiteren van waardevolle netwerkmogelijkheden.

Verbinding

Een waardevolle gelegenheid om nieuwe relaties op te bouwen, synergieën te ontdekken en gezamenlijke doelen te realiseren.

Inspiratie

Ontdek de kracht van gedeelde ervaringen. Door te luisteren naar de verhalen en successen van anderen, kan je je eigen ondernemerschap verrijken en laten groeien.

Ondersteuning

Een plek waar je mekaar stimuleert om doelen te bereiken en waar je kan rekenen op support van anderen in jouw ondernemersreis.

Ja, ik word een vaste ontbijtpartner!

"Een ontbijtclub is meer dan alleen een moment van samenkomen. Samenwerkingen groeien, nieuwe kansen ontstaan en successen worden gevierd."

Word jij vaste ontbijtpartner?

Maximaliseer je ondernemerschap als vaste partner van onze ontbijtclub.

Word een gewaardeerd lid en ervaar de voordelen van een dynamische en ondersteunende zakelijke community.

Regionale clubs

Versterk de regionale banden en bouw waardevolle connecties op met lokale ondernemers.

Sector exclusiviteit

Verover een unieke positie als enige vertegenwoordiger uit jouw sector binnen de ontbijtclub.

10 bijeenkomsten

Ontmoet elkaar regelmatig tijdens 10 geplande bijeenkomsten en bouw duurzame relaties op.

10 + 10 ontbijten

Geniet telkens van een heerlijk ontbijt. Eén voor jezelf en één voor de gast die je maandelijks uitnodigt.

Inspirerende sprekers

Laat je inspireren door boeiende sprekers of voer waardevolle debatten die waardevolle inzichten en expertise brengen.

Ja, ik word een vaste ontbijtpartner!

Zakelijke Kansen

Het hosten en opstarten van een ontbijtclub in jouw regio biedt talrijke zakelijke voordelen. Je hebt de unieke kans om een bruisende community van ondernemers samen te brengen en waardevolle connecties te stimuleren.

Zichtbaarheid

Als host van een ontbijtclub krijg je de gelegenheid om waardevolle inhoud te delen met de leden van de club. Je krijgt de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden, je expertise te delen en je zichtbaarheid te vergroten.

Commerciële Groei

Het is een geweldige kans om te groeien, te inspireren en betrokken te zijn bij een dynamische zakelijke gemeenschap. Je hebt directe toegang tot een gericht publiek van potentiële klanten. Bovendien kan je strategische partnerschappen smeden.

Interesse in een ontbijtclub in jouw regio?

Als host van de Ontbijtclub speel je een cruciale rol in het succes van elke bijeenkomst. Je creëert een gastvrije omgeving en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt, waardoor de deelnemers een waardevolle en inspirerende ervaring hebben.
Portret Dirk Vanhoudth Ontbijt -en Dinnerclubs

"Ik sta voor je klaar en ondersteun je bij iedere stap."

Ilse Van Tongerloo

Business Club de Regio
Ontbijtclub Hosts

Tim Neirincks
Ontbijtclub host Mechelen
Contacteer ons via
Hilde Collier
Ontbijtclub host Mechelen
Contacteer ons via
Els Sleeckx
Ontbijtclub host Westerlo
Contacteer ons via
Michel Beauprez
Ontbijtclub host Tongeren
Contacteer ons via
Marleen Verbruggen
Ontbijtclub host Melsele
Contacteer ons via

Veelgestelde vragen

Voor de partners

Een typische bijeenkomst van de Ontbijtclub heeft een gestructureerde agenda en duurt ongeveer 2 uur.
Hier is een overzicht van de tijdsindeling:

  • 7:15 uur: Inloop
  • Tot 8:00 uur: Mogelijkheid tot ontbijt
  • 8:00 – 8:15 uur: Voorstelling van de Community en aankomende activiteiten
  • 8:15 – 9:00 uur: Korte pitches van maximaal 1 minuut door vaste partners en genodigden
  • 9:00 – 9:15 uur: Inspirerende spreker
  • 9:15 – 10:00 uur: Vrij netwerken
  •  

Tijdens de bijeenkomst krijgen vaste partners en genodigden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf kort voor te stellen, terwijl er ook ruimte is voor een inspirerende spreker. Na de formele programma-onderdelen is er voldoende tijd om vrij te netwerken en waardevolle connecties te leggen.

Het lidmaatschap van de Ontbijtclub vereist een jaarlijkse betaling van 650€. Deze bijdrage dekt alle kosten van de maandelijkse bijeenkomsten, faciliteiten en ondersteuning die de club biedt om waardevolle netwerk- en groeimogelijkheden te creëren voor haar leden.

Nee, om deel te nemen aan de Ontbijtclub dien je lid te zijn van de Business Club. Het lidmaatschap van de community is een voorwaarde om toegang te krijgen tot de voordelen en activiteiten van de Ontbijtclub.

De Ontbijtclub wordt maandelijks georganiseerd op een vaste dag per maand, bijvoorbeeld iedere 2e dinsdag.

De bijeenkomsten vinden ook standaard plaats op een vaste locatie, die van tevoren wordt gecommuniceerd.

Dit zorgt voor structuur en regelmaat, zodat je de data kunt plannen en altijd weet waar je naartoe moet gaan.

Het lidmaatschap van de Ontbijtclub vereist een engagement voor een periode van 1 jaar. Dit zorgt voor een stabiele en consistente deelname, wat de impact en effectiviteit van de club vergroot.

Om een intieme en interactieve setting te behouden, beperken we het aantal vaste ontbijtpartners tot maximaal 20 deelnemers.

Vergeet niet dat we niet alleen de vaste ontbijtpartners verwelkomen, maar ook hun uitgenodigde gasten. Hierdoor kan het aantal aanwezigen per bijeenkomst oplopen tot maximaal 40 personen. Dit creëert een levendige en dynamische sfeer waarin diverse ondernemers en professionals samenkomen om proactief te netwerken, waardevolle contacten te leggen en ideeën uit te wisselen.

Ja, we nodigen iedere maand een speciale gast of spreker uit om waardevolle inzichten en expertise te delen met de leden. Dit kunnen succesvolle ondernemers, industrie-experts of inspirerende sprekers zijn die relevant zijn voor de doelen en interesses van de club.

Voor de hosts

Als host van de Ontbijtclub ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en verwelkomen van zowel de vaste ontbijtpartners als de gasten. Daarnaast coördineer je de spreker van de dag en zorg je ervoor dat de bijeenkomst soepel verloopt. Na afloop zorg je ook voor de opvolging en het verstrekken van eventuele informatie aan de deelnemers.

Absoluut! Je kunt rekenen op begeleiding en ondersteuning van Ilke, onze Business Unit Manager, die actief betrokken is bij de opstart van ontbijtclubs en gedurende minimaal 3 maanden beschikbaar is om je te helpen bij elke stap van het proces.

Daarnaast voorzien we onze ontbijtclubhosts van waardevolle richtlijnen en ondersteunend materiaal om hen te helpen bij het vervullen van hun rol. Je krijgt toegang tot praktische tools en resources die je begeleiden bij het organiseren en leiden van succesvolle ontbijtclubs.

Bovendien hechten we veel belang aan de groei en ontwikkeling van onze hosts. Daarom bieden we ook coaching aan om je vaardigheden als host verder te versterken. 

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je als ontbijtclubhost alle nodige tools en kennis hebt om een succesvolle en impactvolle bijeenkomst te organiseren.

Als ontbijtclub host ontvang je een vergoeding van 100€ per sessie. Dit is een waardering voor je inzet en de tijd die je besteedt aan het organiseren en leiden van de ontbijtsessies.

Natuurlijk ontvang je ook een commissie als onderdeel van ons “Member-get-Member” programma wanneer je nieuwe leden werft voor onze community.

Ja, als ontbijtclubhost dien je nog steeds lidgeld te betalen en je bijdrage voor de ontbijtclub. Het lidgeld en de bijdrage stellen je in staat om volledig deel uit te maken van onze community en te profiteren van alle voordelen die het lidmaatschap biedt.

Als host geniet je echter van extra voordelen, zoals de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in het netwerk en waardevolle connecties op te bouwen met andere ondernemers. Daarnaast heb je de kans om je persoonlijke en professionele vaardigheden verder te ontwikkelen door deel te nemen aan trainingen, workshops en andere evenementen.

Kortom, hoewel je als host nog steeds lidgeld en bijdrage betaalt, krijg je als gastheer/gastvrouw een verrijkte ervaring en de mogelijkheid om nog meer waarde uit je lidmaatschap te halen.

Als host ben je verantwoordelijk voor het begroeten en registreren van alle aanwezigen. Je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en eventuele vragen beantwoordt. Daarnaast zorg je voor een vlotte doorstroming tijdens het ontbijt en help je bij het creëren van een positieve en dynamische sfeer.

Als host ben je de contactpersoon voor de spreker van de dag. Je zorgt voor een goede communicatie voorafgaand aan de bijeenkomst en begeleidt de spreker tijdens zijn of haar presentatie. Je zorgt ervoor dat alle benodigde apparatuur en materialen aanwezig zijn en dat de presentatie vlot verloopt.

Na de bijeenkomst ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van eventuele informatie aan de deelnemers, zoals presentatieslides, contactgegevens van de spreker, of andere relevante documenten. Je zorgt er ook voor dat eventuele follow-up acties worden opgevolgd en dat de vaste partners en gasten tevreden zijn over de bijeenkomst

Ja, ik word een vaste ontbijtpartner!