Maak kennis
met ons team

Bij onze business club draait alles om het creëren van waardevolle verbindingen en het stimuleren van zakelijk succes. En dat doen we met een geweldig team van gepassioneerde professionals die zich volledig inzetten om jouw ervaring bij onze club onvergetelijk te maken.

 

Maak kennis met ons dynamisch team dat bestaat uit een mix van enthousiaste bezielers, een ervaren business unit manager en toegewijde event- en communicatiecoördinatoren.

Portret van Ilse Van Tongerloo

HOI! Ik ben Ilse

Een mensenmens in hart en nieren, dat ben ik. Mijn carrière begon in het domein van personeelszaken en HR, waar ik waardevolle ervaring en mensenkennis heb opgedaan. Tien jaar geleden startte ik als zelfstandig ondernemer, waarbij ik alle hoogte- en dieptepunten van het ondernemerschap heb ervaren. Zo heb ik prachtige momenten beleefd en uitdagingen overwonnen. Momenteel run ik een succesvol marketing- en communicatiebureau in volle groei.

 

Ik geloof sterk dat ieder individu een uniek verhaal heeft en waardevolle inzichten te delen heeft. Door mijn empathie en openheid sta ik klaar om anderen te begrijpen, te ondersteunen en te inspireren. Als mensenmens koester ik de kracht van menselijke connecties en ben ik ervan overtuigd dat we samen veel kunnen bereiken.

 

Naast mijn professionele leven ben ik ook een gepassioneerde moeder van twee fantastische tieners, een zoon en een dochter. Mijn man is niet alleen mijn zakenpartner, maar ook mijn zielsverwant. Samen vormen we een sterk team. En laten we vooral onze trouwe viervoeter Flor niet vergeten, die ons steeds gezelschap houdt.

 

Ik zet me in als sterke verbinder. Ik hou ervan mensen samen te brengen, waardevolle connecties te creëren en hoop zo te zorgen voor een positieve impact. 

HOI! Ik ben Pia

Ik ben een veelzijdige en dynamische dame met een passie voor eventcoördinatie en community building.

Met een schat aan ervaring in mijn vakgebied heb ik mijn vaardigheden in het organiseren en beheren van opleidings- en eventplanning aangescherpt om een naadloze uitvoering te garanderen. Mijn toewijding gaat verder dan de planningsfase, want ik zal ook assisteren bij evenementen en ervoor zorgen dat alles vlot verloopt.

Daarnaast bied ik ondersteuning bij het uitbouwen van de community. Met mijn uitgebreide netwerk van ondernemers bevorder ik connecties en faciliteer ik waardevolle samenwerkingen.

Buiten mijn professionele inspanningen als freelancer ben ik een toegewijde moeder van twee energieke jongens. Je kunt van mij een bruisende en enthousiaste persoonlijkheid verwachten. Mijn dynamische aard vult mijn brede netwerk aan, waardoor ik een waardevolle aanwinst ben in ons team. 

De leden van de Business Club kunnen op mij rekenen voor opleidings- en eventcoördinatie en als aanspreekpunt voor diverse activiteiten.

HOI! Ik ben Ilona

Na mijn afstuderen in 2022 in Bedrijfsmanagement kon ik na een succesvolle stageperiode vol enthousiasme aan de slag voor Business Club de Regio.

Als gedreven en creatief persoon met een hands-on mentaliteit hou ik van een breed takenpakket. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en geniet ervan om in een dynamische omgeving te werken waar geen enkele dag hetzelfde is. Zo ben ik binnen mijn rol als assistent communicatie en events betrokken bij verschillende aspecten van de dagelijkse gang van zaken.

Ik verzorg onder andere de social media kanalen, waarbij ik ervoor zorg dat onze community op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes, evenementen en inspirerende content. Daarnaast vind ik het fantastisch om betrokken te zijn bij het creatieve proces en de praktische uitvoering van de evenementen. Van het regelen van locaties en sprekers tot het coördineren van logistieke aspecten, ik assisteer graag bij elke stap.

Ik kijk er echt naar uit om mijn steentje bij te dragen aan het succes van Business Club de Regio en om samen te werken met alle geweldige leden.

Portret van Ilona Glassée

Onze
waarden

Samenwerking
Verbinding
Groei
Empowerment
Integriteit
Diversiteit

HOI! Ik ben Dirk

Als ervaren ondernemer met een flink parcours begon ik op mijn 20e mijn eigen zakenkantoor, Van Houdt & partners, in Westerlo. Met 32 jaar toewijding en vastberadenheid ben ik trots op het succes en de groei van mijn bloeiende onderneming, waar ik kan rekenen op een team van zes getalenteerde medewerkers.

Naast mijn zakelijke avonturen, heb ik ook een divers netwerk van ondernemers opgebouwd. Ik ben actief betrokken bij lokale initiatieven, zowel binnen als buiten het bedrijfsleven. En als ik even niet aan het ondernemen ben, vind ik plezier in mijn passies voor voetbal en fietsen.

In 2017 ontstond mijn idee om een Business Center te creëren waar gelijkgestemde ondernemers samenkomen. Met veel enthousiasme begon ik aan dit ambitieuze project en begeleidde ik de bouw van ons prachtige pand aan de Olenseweg. In 2019 gingen de deuren van BCDR open. Maar hier stopte het niet. Binnen de muren richtte ik een bruisende Business Club op, die fungeert als een hub voor samenwerking en groei.

Vandaag werk ik samen met een jong en enthousiast team om Business Club de Regio uit te breiden en een stimulerende omgeving te bieden voor al onze leden. Als een ware herder en toegewijde familieman, breng ik ondernemers samen om te netwerken en gezamenlijk te streven naar professionele en persoonlijke groei.

Laten we samen bouwen aan succes en genieten van de reis!

Portret van Dirk Vanhoudt

Wil jij ook iets betekenen voor onze Community?

Zelf Community Manager worden?

Laat hier je gegevens achter en je wordt geregistreerd als geïnteresseerde ondernemer om onze gepassioneerde leden van de community te vervoegen!