Events-v2.jpg

RegioEvents

De boog kan niet altijd gespannen staan. U als ondernemer begrijpt dit waarschijnlijk maar al te goed. Daarom koppelt Businesscenter De Regio het aangename aan het nuttige tijdens verschillende events.

Reserveer uw plaats en neem deel aan onze RegioEvents. Alleen of met uw familie, samen met uw medewerkers of met uw beste klanten.

Een greep uit het aanbod

  • Kaas- en wijnavond
  • After Work
  • Ladies Night / Mancave
  • Family Festival
  • RegioBrunches

Kijk gerust tussen onze activiteiten voor de eerstvolgende events

RegioTeambuilding

Ondernemen doet u niet alleen. Hoe hechter uw team, hoe succesvoller uw onderneming. Neem daarom de tijd om het groepsgevoel van uw team te ervaren én te verbeteren. Er is vast een RegioTeambuilding die uw team op het lijf is geschreven.

Er zijn meer dan 70 mogelijkheden voor uw RegioTeambuilding. In overleg kunt u ervoor kiezen om de teambuildings op uw favoriete locatie te laten doorgaan.

Meer over RegioTeambuilding

shutterstock 644083087
TravelRegio.jpg

RegioTravel 

RegioTravel verzamelt voor u een aantal interessante reisopportuniteiten. Afhankelijk van uw interesses, brengen wij u in contact met gespecialiseerde reisplanners. Zij verzekeren u van een deugddoende vakantie, of een reis waar business en pleasure hand in hand gaan.

RegioTravel helpt u bij het zoeken van;

  • Unieke trips: UniTrips;
  • FootballTrips;
  • Uw Tenerife Specialist;
  • RegioBusinessTrips.

Lees meer over de mogelijkheden

Gifts.jpg

RegioGifts

Denkt u eraan om uw zakenrelaties of medewerkers eens extra in de bloemen te zetten? In onze RegioGifts shop vindt u verschillende geschenkjes en attenties, dankzij onze vele partners. De relatiegeschenken zijn onmiddellijk beschikbaar in Businesscenter De Regio en kunnen op aanvraag besteld worden.

Meer info?

Forever Living

Wendy Exelmans stelt de producten van Forever Living graag aan u voor. Deze producten bieden u de kracht van Aloe Vera. Wil je meer informatie, heb je zin in een gezellige workshop onder vriendinnen? Liever een gepersonaliseerd cadeaupakket? Of zin om zelf in deze business te stappen?

Businesscenter De Regio brengt u met veel plezier in contact met Wendy.

Ontdek meer Forever Living

Forever

Wens je meer info over één van deze Pleasure onderdelen?

Contacteer ons via info@bcdr.be of bel naar 014 49 17 00