Teambuilding-banner.jpg

RegioTeambuilding

Aan deze vijf RegioTeambuildings kunt u deelnemen in Businesscenter De Regio. Zo hoeft u alvast niet op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.

Wil je meer mogelijkheden zien? Download onderaan deze pagina het lookbook met nog meer teambuilding activiteiten!

Event-Masters-Teambuilding-Crescendo-Violins-violen-tables-tafels-candles-kaarsen.JPG

Crescendo

O Fortuna! Maak van uw team een echt orkest. Leer samen een viool bespelen en sluit uw teamdag af met uw eigen versie van het alombekende Carmina Burana.

Beat the Box

Gebruik ogen en oren om alle tips te ontdekken. Enkel zo krijgt uw team alle puzzelstukken bij elkaar om de tikkende klok stil te zetten. Geïnspireerd door de populaire escape rooms, kunt u in ons Businesscenter uw team op de proef stellen.

BTB35
HOle-in-one.jpg

Hole in One

Soms mag u met eten spelen. Voor deze teambuilding brengt u verpakt voedsel mee waarop geen vervaldatum staat. Met deze elementen bouwt uw team een minigolfbaan. Als kers op de taart wordt deze baan aan een ware competitie onderworpen. Het voedsel wordt na afloop van uw RegioTeambuilding geschonken aan een goed doel.

Boom Time

De kortste teambuilding uit deze categorie! Spreek uw laatste restje energie aan na een lange vergadering of laad uw batterijen op voor u aan de volgende begint. Tijdens Boom Time volgt iedere deelnemer het ritme van zijn kleur op een scherm. Telkens wanneer zijn kleur verschijnt, slaat hij met zijn buis op tafel. Dankzij de verschillende lengtes van buizen, kan uw team de hipste songs naspelen.

Boom Time
Event-Masters-Teambuilding-Lego-Bouw-Basis-Totem-1.JPG

LEGO

Ja, LEGO. Alle deelnemers nemen het tegen elkaar op. Wie bouwt de hoogte totem? Wie bouwt het snelst een voorbeeldconstructie na?

Nog meer mogelijkheden?

Wil je kennismaken met nog meer mogelijkheden voor uw teambuilding?

Download hier onze brochure

Meer informatie over onze teambuildings?

Vraag info aan