TravelRegio.jpg

RegioTravel

Op zoek naar een unieke vakantie, een business-trip of een uitje naar een voetbalwedstrijd? RegioTravel helpt je graag verder. 

shutterstock_559055305.jpg

UniTrips

Altijd al gedroomd van een georganiseerde of gepersonaliseerde reis naar Zuid-Oost Azië? Bezoek dan zeker de website van UniTrips, een Travel Agency dat gespecialiseerd is in uw favoriete werelddeel. 

UniTrips biedt reizen op uw maat. Beleven en ontdekken zijn daarbij de kernwoorden. UniTrips stelt het aanbod samen uit reizen die hun travel agents zelf beleefd en goedgekeurd hebben. Zij werken voor u een presentatie uit over uw gepersonaliseerde reis. Zo beleeft u uw droomreis al voor u er bent!

Meer info?

BucketlistTrips

Als fervente reiziger beschikt u ongetwijfeld over een Bucketlist waarop net die bestemmingen staan waar u altijd al van droomde. UniTrips organiseert daarom ook BucketlistTrips in Zuid-Oost Azië. Deze reizen maken uw dromen waar.

Bezoek onder andere Dubai, Kuala Lumpur of Singapore tijdens deze BucketlistTrip met een select groepje medereizigers. Tijdens deze trip bezoekt u twee van de prachtigste bestemmingen.

Uw droomreis gevonden? Wacht dan niet te lang, de plaatsen zijn beperkt. 

Dubai web kopie
voetbaltrips.jpg

FootballTrips

Heeft u als ondernemer ook een vurige passie voor voetbal? Koppelt u graag het zakelijke aan het aangename? Dan is FootballTrips u op het lijf geschreven. Goed georganiseerde, unieke citytrips brengen u naar bekende voetbalsteden. Topmatchen worden gekoppeld aan de nodige culinaire verwennerij en culturele bezoeken.

Onze begeleider neemt u op sleeptouw en brengt u naar de meest authentieke voetbalplekjes in de stad. Een stadionbezoek en een ontmoeting met een legende van de club, een trainingssessie geleid door de trainers staff, diners in luxe sportbars of een bezoek aan de kleedkamer van uw favoriete team? Als u het kunt dromen, maakt FootballTrips het mogelijk!

Meer info?

Uw Tenerife Specialist


De ultieme reiservaring zonder zorgen, dankzij Uw Tenerife Specialist.

Uw Tenerife Specialist plant uw reis van A tot Z. Wilt u lekker ontspannen? Of bent u een echte avonturier? U krijgt van ons een volledig reispakket afgestemd op uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke vakantie beleeft, zonder zorgen en boordevol activiteiten. 

Ik wil naar Tenerife!

Tenerife
Business.jpg

BusinessTrips

Inspireren, netwerken, businessdeals. Dat is precies wat we beogen met onze BusinessTrips.

Wij plannen voor u een bezoek aan een inspirerend bedrijf of een andere unieke locatie. Naast een rondleiding, voorzien wij een topspreker die u graag meer vertelt over het bedrijf of de locatie.

Uw BusinessTrip sluiten we in stijl af. Een heerlijk diner wordt gevolgd door een gezellig samenzijn, waarbij u als ondernemer volop de kans krijgt om te netwerken en nieuwe vriendschappen te smeden.

BusinessTrips, raak geïnspireerd!

Meer informatie over onze RegioTravel?

Contacteer ons via info@bcdr.be of bel naar 014 49 17 00