De Regio
Preferred Partner

Wij streven naar het opbouwen van sterke partnerships met bedrijven in verschillende sectoren. 

Win-win partnerschips

Als Business Club streven we altijd naar het vinden van strategische partners. We geloven in een win-winsituatie waarin beide partijen voordeel halen. Onze partners genieten van verschillende voordelen, zoals verhoogde zichtbaarheid, een gratis lidmaatschap en VIP-toegang tot evenementen. Echter, het belangrijkste aspect van onze samenwerking is kennisdeling.

We zijn ervan overtuigd dat sectoren zoals HR, Finance, Legal, Sustainability en meer waardevolle kennis kunnen delen op hun expertisegebied. Dit stelt hen in staat om op gerichte wijze te communiceren met onze doelgroep, bestaande uit ondernemers. Door hun expertise te delen, kunnen ze anderen helpen groeien en succesvol worden in hun vakgebied.

Door te investeren in een partnerschap met onze Business Club, hebben onze strategische partners de mogelijkheid om niet alleen te profiteren van de voordelen die we bieden, maar ook om een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van onze gemeenschap.

Ontdek de kracht van samenwerking

We nodigen bedrijven graag uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden van een partnerschap met onze Business Club te verkennen. Ben je een bedrijf dat waarde hecht aan strategische samenwerkingen en groei, dan bieden wij een platform waarop je kan gedijen.

We geloven sterk in de kracht van samenwerking en zijn ervan overtuigd dat door het bundelen van onze middelen en expertise, we elkaar kunnen versterken en gemeenschappelijke doelen kunnen bereiken. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over de voordelen van een partnerschap met onze Business Club en hoe we kunnen samenwerken naar succes.

Ik kijk ernaar uit om met jou in gesprek te gaan.

Portret van Ilse Van Tongerloo - Verantwoordelijke Communicatie

Ilse Van Tongerloo

Verantwoordelijke Communicatie

Onze partners in de kijker

Wij zijn trots op de samenwerking met onze partners. Zij zijn allemaal experts in hun vakgebied en helpen ons om onze klanten de beste service te bieden.

Welkom bij UwPayroll, uw ideale payroll partner die zich naadloos aanpast aan uw behoeften. Bij UwPayroll draait alles om u. Wij bieden een bereikbaar sociaal bureau met een heldere, alles-in-één prijsstructuur. 

 

Welkom bij IMMO POINT KEMPEN, waar elke klant als een VIP wordt behandeld. Wij bieden service van A tot Z en staan bekend als uw voorkeurspartner voor vastgoedtransacties. 

Welkom bij Belisol, Bij ons vind je niet zomaar ramen, deuren en schuiframen; hier ontdek je op maat gemaakte oplossingen voor jouw (ver)bouwproject. 

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!