De Regio
Preferred Partner

Wij streven naar het opbouwen van sterke partnerships met bedrijven in verschillende sectoren. 

Win-win partnerschips

Als Business Club streven we altijd naar het vinden van strategische partners. We geloven in een win-winsituatie waarin beide partijen voordeel halen. Onze partners genieten van verschillende voordelen, zoals verhoogde zichtbaarheid, een gratis lidmaatschap en een uitgebreid interview in ons digitale magazine. Echter, het belangrijkste aspect van onze samenwerking is kennisdeling.

We zijn ervan overtuigd dat sectoren zoals Strategie, Finance, Marketing, en meer waardevolle kennis kunnen delen op hun expertisegebied. Dit stelt hen in staat om op gerichte wijze te communiceren met onze doelgroep, bestaande uit ondernemers. Door hun expertise te delen, kunnen ze anderen helpen groeien en succesvol worden in hun vakgebied.

Door te investeren in een partnerschap met onze Business Club, hebben onze strategische partners de mogelijkheid om niet alleen te profiteren van de voordelen die we bieden, maar ook om een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van onze gemeenschap.

Ontdek de kracht van samenwerking

We nodigen bedrijven graag uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden van een partnerschap met onze Business Club te verkennen. Ben je een bedrijf dat waarde hecht aan strategische samenwerkingen en groei, dan bieden wij een platform waarop je kan gedijen.

We geloven sterk in de kracht van samenwerking en zijn ervan overtuigd dat door het bundelen van onze middelen en expertise, we elkaar kunnen versterken en gemeenschappelijke doelen kunnen bereiken. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over de voordelen van een partnerschap met onze Business Club en hoe we kunnen samenwerken naar succes.

Ik kijk ernaar uit om met jou in gesprek te gaan.

Portret van Ilse Van Tongerloo

Ilse Van Tongerloo

Verantwoordelijke Communicatie

Onze partners in de kijker

Wij zijn trots op de samenwerking met onze partners. Zij zijn allemaal experts in hun vakgebied en helpen ons om onze klanten de beste service te bieden.

Ze zijn de ideale payroll partner die zich naadloos aanpast aan de behoeften van uw bedrijf. Bij UwPayroll draait alles om u. Zij bieden een bereikbaar sociaal bureau met een heldere, alles-in-één prijsstructuur.

Voor boekhouding en fiscaliteit bieden ze expertise in financiële, fiscale en strategische uitdagingen. Maatwerk oplossingen om uw financiële gezondheid te optimaliseren en bedrijfsprestaties te verbeteren.

Van Houdt & Partners biedt al jaren expertise in verzekeringen, beleggingen en kredieten. Als exclusieve consulent van DVV Verzekeringen leveren zij een breed scala aan diensten voor ondernemers.

Wij zijn jouw rechterhand en meer: de weg naar professionele groei en een verbeterde levenskwaliteit. Als fullservice administratiekantoor bieden we totale ontzorging voor ondernemers en bedrijven..

Als erkende EDPBW waken ze over de gezondheid van jouw medewerkers via medisch toezicht, risicobeheersing en bieden ze opleidingen over veilig werken. Zo minimaliseren ze vermijdbaar verzuim.

Ons doel is om uw merk te laten stralen in een competitieve markt, met een focus op digital marketing, social media en opleidingen. Zo kunt u zich richten op het versterken van uw boodschap en het behalen van uw doelen.

Ze nemen een klantgerichte benadering aan die zich onderscheidt door maatwerk-oplossingen. Als ervaren deskundigen zijn ze de ideale partner voor coaching bij familiebedrijven en bedrijfsovernames.

Zij helpen bij het bedenken, plannen en coördineren van onvergetelijke events. Hun core-business is bedrijfsevenementen, maar ook voor privéfeesten en sportevenementen kunt u bij hen terecht.

Ze bieden een diversiteit aan culinaire opties, van koude en warme buffetten tot smakelijke BBQ’s en de unieke Ofyr-ervaring. Als ideale cateringpartner voor bedrijfsfeesten zorgen ze uiteraard ook voor een vlotte bediening.

Ondernemen doe je niet alleen
Join our community!