Reflecties op een inspirerende start

We kijken met trots terug op de laatste vier maanden. Het was een periode vol veranderingen en nieuwe ontwikkelingen, zowel voor ons concept als ons team. En wat zijn we blij dat jullie deel hebben uitgemaakt van deze bijzondere reis!

Start van het nieuwe netwerkjaar

Het startschot werd gegeven op 14 september met ons sprankelende Startevent, gehouden in onze vertrouwde omgeving bij Business Center de Regio. Een inspirerende avond waar we ons nieuwe concept en nieuwe team hebben geïntroduceerd.

 

We stelden niet alleen de nieuwe activiteitenkalender voor, maar ook de uitbreiding van onze ontbijt- en dinnerclubs naar nieuwe regio’s. Dit opent sowieso meer kansen voor onze leden om te netwerken en te groeien.

 

Want dat is waar het om draait. Business Club de Regio streeft ernaar een platform te bieden waar ondernemers kunnen groeien en echt met elkaar in contact kunnen komen.  Geen franjes, geen blabla, gewoon mens-tot-mens connecteren. 

Netwerkwandeling in Antwerpen

Oktober bracht ons een verrassend succes met onze allereerste netwerkwandeling door Antwerpen. Samen met Katrien van Geystelen, stemcoach én stadsgids, verkenden we deze prachtige stad en de oude verhalen.

 

Met inschrijvingen die razendsnel liepen en maar een beperkt aantal plaatsen, was de herhaling in november onvermijdelijk. Zou de titel van de wandeling ‘Hoeren, bandieten en crapuul’ hier voor iets tussen gezeten hebben? 

Workshop over prijszetting

November stond in het teken van uitdagingen en groei. Onze eerste workshop, de prijstest met Robin Cuypers, vond plaats bij coworking-ruimte Oboelo in Lier.

 

Een leerzame ervaring waarbij we nieuwe inzichten hebben opgedaan. Robin daagde ons uit met zijn workshop over prijszetting. Dankzij zijn inzichten kregen we niet alleen een beter begrip van prijsstrategieën, maar kregen we ook concrete tools om onze eigen tarieven te optimaliseren.

Netwerkcafé in stijl

We eindigden het jaar in stijl met onze laatste activiteit bij een van onze trouwe leden: BMW & MINI Patrick Smets, die al vanaf de start deel uitmaken van onze club. Het was een avond vol gezelligheid en netwerken in hun fantastische toonzaal.

 

Als kers op de taart wonnen ook 2 van de aanwezigen een weekendje rijden met een BMW en MINI. Het was een geweldige afsluiter van het jaar.

Happy Coworking Days

Nieuw dit jaar zijn onze coworkingdagen, gepland iedere laatste vrijdag van de maand. Een geweldige gelegenheid om samen te komen, te werken en te connecteren op een andere manier. Het is een platform dat we hopen te laten groeien in 2024.

Vooruitblik op 2024

We kunnen niet wachten om 2024 in te luiden met geweldige activiteiten. We starten het nieuwe jaar met onze Workshop LinkedIn in januari. Een kans om je LinkedIn-vaardigheden te optimaliseren en nog meer uit je netwerk te halen.

 

Onze OntbijtClub in Mechelen werd gelanceerd en twee DinnerClubs in Westerlo werden opgezet. Maar dat is nog niet alles! Op onze planning staan ook nieuwe regio’s, waaronder Beringen en Geel, waar we binnenkort vergelijkbare kansen zullen bieden om te netwerken en te groeien.

 

We willen al onze leden, zowel vertrouwde gezichten als nieuwkomers, bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan onze events in 2023. Het was een jaar van verbinding, groei en waardevolle ontmoetingen. We kijken alvast uit naar 2024.

 

Fijne feestdagen!

Deel deze post:

Related Posts

Dartstoernooi voor bedrijven

Op 12 april organiseerde we een dartstoernooi. Niet zomaar een dartstoernooi, nee eentje voor het goede doel. Namelijk Plus & Co, ze staan in voor een warme thuis voor (jong)volwassenen met een beperking.

Lees meer

Word nu lid en geniet van alle voordelen die BCDR te bieden heeft.