Terugblik op een fantastische BBQ!

Het slotevent van ons netwerkjaar was een daverend succes, mede dankzij het schitterende weer en de opkomst van 110 enthousiaste ondernemers. We kijken met trots, vreugde en voldoening terug op deze bijzondere dag.

Een sterke start

Bij Businessclub de Regio hebben we een ongelofelijk jaar achter de rug. Een jaar geleden gooiden we alles om en vernieuwden we het hele concept met een verfrissend nieuw logo, een nieuwe website en uitbreiding naar nieuwe regio’s. Dirk, Ilse en Ilona bouwden de community verder uit.

Waarom ondernemen samen beter is

Onze slogan luidt: “Ondernemen doe je niet alleen.” En dat hebben we het afgelopen jaar opnieuw bewezen. Ondernemers willen groeien, niet alleen als bedrijf maar ook als individu. We streven ondermeer naar hogere omzetten, betere inkoopvoorwaarden, maar ook kwaliteitsvolle referenties, en bovenal een sterk netwerk om ons heen. In tijden van economische onzekerheid is het cruciaal dat we als ondernemers elkaar blijven steunen, zaken gunnen en vriendschappen opbouwen.

Onze activiteiten en groei

Het afgelopen jaar hebben we diverse leuke events en workshops georganiseerd. Deze momenten hebben niet alleen geleid tot nieuwe kennis en vaardigheden, maar ook tot waardevolle connecties.

 

In Mechelen hebben we een succesvolle OntbijtClub opgezet, waar al prachtige samenwerkingen zijn ontstaan. Onze uitbreiding gaat door naar Beringen, waar we in september een nieuwe Dinnerclub starten. In Westerlo zijn we zelfs uitgebreid naar twee DinnerClubs, wat de groei en het succes van ons netwerk in deze regio benadrukt.

Vooruitblik op het nieuwe netwerkjaar

We hebben al een aantal fantastische activiteiten op de planning staan voor het komende seizoen:

 

Daarnaast introduceren we vanaf september een digitaal magazine dat vier keer per jaar wordt verstuurd.

In elk nummer vind je:

  • Uitgebreide artikelen: Elke editie bevat uitgebreide artikelen, ook van onze Preferred Partners. Hier wordt expertise gedeeld en waardevolle inzichten aangeboden die je kunnen helpen je onderneming naar een hoger niveau te tillen.
  • Goede doelen: We besteden aandacht aan twee goede doelen die we ondersteunen: To Walk Again en Plus & Co. Deze organisaties verrichten geweldig werk, en we zijn er trots op hen te helpen.
  • Advertentieruimte: We zijn nog op zoek naar bedrijven die willen adverteren. Dit is een uitstekende kans om je bedrijf in de spotlight te zetten binnen ons uitgebreide netwerk.

We raden je aan om er een kwartiertje tijd voor te nemen, zodat je volledig op de hoogte blijft van onze partners, activiteiten en netwerkmogelijkheden. Door het lezen van ons digitale magazine blijf je niet alleen geïnformeerd maar kun je ook je netwerk verder uitbreiden en versterken.

Sluit je aan en bouw mee aan een sterk netwerk

Bij BusinessClub de Regio krijg je meer dan alleen toegang tot evenementen en workshops. Als lid van onze community profiteer je van tal van voordelen die je helpen je bedrijf te laten groeien en je netwerk te versterken.

 

Heb je nog vragen of wil je verder praten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor een gesprek en helpen je graag verder. Laten we samen bouwen aan een hechte en succesvolle ondernemerscommunity.

Oprecht dankjewel

Nogmaals dankjewel voor dit prachtige event en het afgelopen netwerkjaar.  Samen gaan we een mooie toekomst tegemoet.

 

We hopen je te zien op onze volgende evenementen en wensen je een fijne zomervakantie!

Deel deze post:

Related Posts

Dartstoernooi voor bedrijven

Op 12 april organiseerde we een dartstoernooi. Niet zomaar een dartstoernooi, nee eentje voor het goede doel. Namelijk Plus & Co, ze staan in voor een warme thuis voor (jong)volwassenen met een beperking.

Lees meer

Word nu lid en geniet van alle voordelen die BCDR te bieden heeft.