Vaste Partners

Advoport logo

AdvoPort

Advoport is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat juridische diensten verleent aan ondernemers en particulieren in de diverse complexe rechtsvraagstukken waarmee zij geconfronteerd worden. De praktijk van het kantoor richt zich zowel op adviesverlening als op procedurewerk.

Website AdvoPort
Anthonissen

Boekhoudkantoor Anthonissen

Werken aan een duurzame relatie vormt de kern van onze dienstverlening. Een geloofwaardig leiderschap met een visie op de toekomst vormt de hoeksteen van onze organisatie. Door oprechte aandacht voor onze medewerkers, constructieve open communicatie en zin voor initiatief versterken we de betrokkenheid en motivatie van onze mensen.

Website Boekhoudkantoor Anthonissen
e994

RegioImmo

In samenwerking met Stef Proost kan u rekenen op: 

Vertrouwen
Jarenlange ervaring
Persoonlijke begeleiding
Eerlijke prijs
Actieve aanpak

Website RegioImmo
shutterstock 644083087

RegioTeambuilding

Ondernemen doet u niet alleen. Hoe hechter uw team, hoe succesvoller uw onderneming. Neem daarom de tijd om het groepsgevoel van uw team te ervaren én te verbeteren. Er is vast een RegioTeambuilding die uw team op het lijf is geschreven.

Website RegioTeambuilding
dvv verzekeringen v2

Van Houdt & Partners Verzekeringen

Ondertussen reeds twintig jaar ervaring met professionele mensen die elk specialist zijn in hun afdeling. Ons kantoor biedt verzekeringen, beleggingen én kredieten. Met onze ruime openingsuren en een permanente centrale buiten de openingsuren zijn wij letterlijk 24 uur op 24 bereikbaar. Service dragen wij zeer hoog in het vaandel!

Website Van Houdt & Partners Verzekeringen
Logo UniTrips CMYK 2015

UniTrips

UniTrips biedt reizen op uw maat. Beleven en ontdekken zijn daarbij de kernwoorden. UniTrips stelt het aanbod samen uit reizen die hun travel agents zelf beleefd en goedgekeurd hebben. Zij werken voor u een presentatie uit over uw gepersonaliseerde reis. Zo beleeft u uw droomreis al voor u er bent!

Website UniTrips

Meer info over onze Vaste Partners?

Contacteer ons